Husqvarna Automower® – novi koncept košnje

Vrt Komentari isključeni za Husqvarna Automower® – novi koncept košnje 19

Vjerujemo da u životu postoje zanimljivije stvari od košnje travnjaka. Iz tog razloga osmislili smo prvu potpuno robotiziranu kosilicu. Onoga trenutka kada je uključite, slobodni ste isključiti se, znajući da će se Husqvarna Automower® pobrinuti za Vaš savršen travnjak.

Uživajte u košnji travnjaka, bez ikakvog truda.
Od jednostavnih do složenih travnjaka, valovitih vrtova, ova robotska kosilica pruža vrhunske performanse, izvrsne rezultate i samom svojom inteligencijom, nove razine slobode korisnika.
Zamislite vrtlara koji radi 24 sata dnevno i 7 dana u tjednu, koji uz nezamjetne troškove održava Vaš travnjak savršenim u baš svakom trenutku, ne smeta mu kiša, sunce, a niti hladnoća.
Savršen travnjak.
Tri noža koja poput britve režu travu čistim rezovima, a ne trgaju je. Husqvarna Automower® neprekidno kosi, stvarajući sitniji otkos i odličnu fertilizaciju. U kombinaciju sa nasumičnim kretanjima i kotačima koji nude izvanredno prijanjanje, rezultat je travnjak kakav ste uvijek željeli.
Sloboda.
Husqvarna Automower® opremljen je nizom praktičnih funkcija koje kombiniraju optimalne performanse s korisničkom slobodom. Programiranje je jednostavno poput programiranja mobilnog telefona i jednom kada to učinite, robotika kosilice obavlja svoj rad tiho, sigurno i učinkovito, puni se kada je to potrebno, čak i kada niste kod kuće…
Sada svi mogu mirno spavati.
Bilo da se radi o Vama ili vašim gostima, sada svi možete imati miran san, Husqvarna Automower® savršen je izbor za kućevlasnike, zemljovlasnike, hotelijere i sve one koji žele savršen travnjak bez buke i ometanja onih do kojih nam je najviše stalo.
Robotičko košenje trave je bududućnost.
Automower® je drugačiji i uzbudljiviji proizvod koji se ističe među tradicionalnim proizvodima u košenju trave. Kad smo lansirali naš prvi model prije 14 godina, to je označilo početak novog, brzorastućeg segmenta.
Automower® je vremenski optimalno podešen. Danas cijenimo slobodno vrijeme više nego ikad i cijenimo svaki trenutak koji možemo provesti s našom obitelji i prijateljima, cijenimo kada možemo posvetiti više vremena hobijima a sada uz sve to možemo imati i savršeno održavan travnjak.
Automower® je pogonjen na baterije i ne proizvodi štetne emisije plinova.
Sigurnost
Kosilica je opremljena učinkovitim PIN kod sustavom te alarmom koji je čini neuporabljivim u neautoriziranim rukama.
Modeli
HUSQVARNA AUTOMOWER® 230 ACX.
Ekskluzivan dizajn i značajke visokih performansi. 230 AX ima kapacitet košnje do 3 000 m², brzo automatsko punjenje, osvijetljenu tipkovnicu i alarm protiv krađe. Dvostruke žice za navođenje olakšavaju postavljanje na kompleksnijim travnjacima, a kotači visokih performansi osiguravaju odlično prijanjanje na skliskim podlogama. Rezultat je travnjak iznimne kvalitete.
HUSQVARNA AUTOMOWER® 220 AC.
220 AC kapaciteta košnje 1 800 m² nudi efikasnu alternativu zahtjevnim kućevlasnicima koji traže više slobodnog vremena. Puni se automatski, a rukovanje i programiranje je lako koristeći navigacijsku tipkovnicu. Pametan dizajn osigurava prekrasan travnjak dok alarm protiv i jedinstveni PIN kod osiguravaju maksimalnu sigurnost.
HUSQVARNA AUTOMOWER 210® AC.
Za travnjake površine do 500 m², HUSQVARNA AUTOMOWER 210 C donosi praktičan, jednostavan rad s izvanrednim rezultatima. Priključite punjač preko noći, idućeg dana kosilica je spremna za nekoliko sati košnje prije nego zahtijeva ponovno punjenje. Efikasan i poželjan izbor za kućevlasnike sa manjim ili rascjepkanim travnjacima.
Kolekcija kućišta u boji četiri elementa: zemlje, zraka, vode i vatre za modele: 220AC i 230 AC dostupna kao opcija tijekom 2010. godine.
Više informacija:Colibri, Jamadolska 2b, Karlovac, Tel:047 600 550, Fax: 047 600 551

Pretraži

Back to Top