Idealan poklon našem zdravlju

Akcije Komentari isključeni za Idealan poklon našem zdravlju 47

Posebno zimsko pakiranje Almagea dodataka prehrani za zdravlje srca i poticanje metabolizma masti u tijelu.


Dinamičan tempo života, neredovita i neuravnotežena prehrana, kao i nezdrave navike ostavljaju posljedice na naše zdravlje, ali i na izgled.
Bolesti srca i krvnih žila najčešći su uzročnici težih oboljenja u modernom svijetu, a poznato je da se brojni čimbenici rizika vezani za te tegobe mogu prevenirati zdravim načinom života i kvalitetom raznovrsne prehrane. Naše zdravlje i naš izgled jedna su cjelina i neizbježna posljedica načina na koji brinemo o sebi. Cjelovit pristup zdravlju i briga o sebi dovode do potpunog osjećaja zadovoljstva samom sobom.
Almagea dodaci prehrani savršen su izbor za božićni poklon osobama modernog, stresnog načina života kojima manjka vremena za uravnoteženu prehranu i odmor. L-CARNITINE ACTIVE+ idealan je za poticanje metabolizma masti u organizmu jer sadrži najčišći oblik L-karnitina, Carnipure uz dodatak kroma. Preporuča se svima, a pogotovo tjelesno aktivnim osobama kojima je važno brzo postizanje dobre forme i povećanje energije.
Alfa među omegama, KRILL OIL CARDIO+ dodatak je prehrani koji sadrži najkvalitetnije ulje račića krila, izuzetne čistoće, prirodno bogato omega-3 masnim kiselinama, fosfolipidima i astaksantinom, te ima dodatnu prednost kada je u pitanju zaštita srca i krvnih žila jer je obogaćen vitaminom E i selenom.
U svim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama od 25.11.2015. traje posebna akcija tijekom koje će se moći kupiti Almagea PROMO CARDIO+ACTIVE pakiranje po cijeni od 199,98 kn kojom se ostvaruje značajna ušteda.
Više na: Biljna ljekarna i trgovina zdrave hrane
www.pharma-bio.hr ili Facebook: https://hr-hr.facebook.com/pharmabio123
Vladimira Nazora 4, Karlovac, Tel.: 047/649-921
Radno vrijeme: 8-20, subota: 8-14

Pretraži

Back to Top