Ignesco – Vaš partner na putu do uspjeha

Dom, Gradnja Komentari isključeni za Ignesco – Vaš partner na putu do uspjeha 59

Zadovoljstvo naših klijenata, jedino je pravo mjerilo našeg uspjeha
i jedina potvrda ispravnosti našeg pristupa poslu.


O novim natječajima u 2014.godini rekla nam je nešto više Renata Ivka, direktorica i vlasnica Ignesco d.o.o.

Krajem godine zatvaraju se i svi natječaji, no kako bi se kvalitetno i na vrijeme potencijalni aplikant mogao javiti na određeni natječaj potrebno je projektni prijedlog početi pripremati i do par mjeseci ranije.

Početak 2014. godine obilježiti će natječaji za ostvarivanje bespovratnih sredstava kroz Poduzetnički impuls, zatim HZZ-a, natječaji u sklopu Ministarstva turizma (a posebno zanimljiv je natječaj za razvoj turizma u nerazvijenim područjima) te otvara se i prvi natječaj strukturnih fondova. U sklopu tog konkretnog natječaja aplikant će moći ostvariti bespovratna sredstva za turizam i proizvodnju i do 2,5 milijuna eura, tj. 40 – 60% ukupne vrijednosti investicije. Napomenimo samo kako su to projekti koji zahtjevaju visoku razinu pripremljenosti.
Ignesco će prije svega i dalje ostati otvoren za naše klijente i trudit ćemo se da na obostrano zadovoljstvo krenemo krupnim koracima prema poboljšanju stanja u privredi. Ne treba se bojati svoje ideje prezentirati i realizirati, jer inovativne stvari danas i rade razliku izmedu uspjeha i neuspjeha.
Tradicija spojena s inovacijom je garancija uspjeha i stoga vidim veliki potencijal upravo u malim tvrtkama i obrtima da za sebe stvore stabilno i unosno tržište. Nadamo se kako će to, uz našu pomoć i iskoristiti.

Rekli su o nama:

Nenad Babić,
vlasnik stolarskog obrta Babić

"Do sada se nisam javljao na natječaje za poticaje, ali kroz razgovor s ljudima iz tvrtke Ignesco d.o.o. shvatio sam da ne mogu izgubiti ukoliko pokušamo i napravimo projekt. Sada mogu reći, trud se isplatio i ostvarili smo bespovratni poticaj za kupnju strojeva i unapređenje poslovanja.
Kupnja novih strojeva bila je potrebna za daljnji razvoj obiteljske tvrtke i ta sredstva su nam bitno olakšala poslovanje."

Gordan Razumić,
vlasnik R invest j.d.o.o.

"Kao mlada osoba odlučio sam pokrenuti svoj posao, međutim kao student nisam imao svojih primanja ni mogućnosti da sam pokrenem posao. Na ostvarenju mojeg poslovnog plana puno su mi pomogli u Ignescu s prijedlogom da se prijavim u program sufinanciranja samozapošljavanja i objasnili mi sav postupak vezan uz program. Nakon što sam to prihvatio i iznio im svoj plan složili su mi svu potrebnu dokumentaciju i odradili su odličan posao što je rezultiralo time da su mi odobreni poticaji koji su mi omogućili pokretanje i ostvarivanje vlastitih projekata.

Također sam vrlo zadovoljan samim načinom vođenja knjiga i logistikom koju mi pružaju te savjetima i fleksibilnošću zaposlenika koja je u današnje vrijeme neophodna da bi se uopće mogao ostvariti dobar i plodonosan odnos između ta dva subjekta – knjigovodstvenog servisa i njihovog klijenta. Ne sumnjam kako će i ubuduće biti tako."

IGNESCO d.o.o.

Ivana Banjavčića 18, Karlovac
Tel.: 047/638 132 Mob: 099/373 62 82
Fax: 047/638 131
e-mail: [email protected]

Pretraži

Back to Top