Igračke K's Kids

Djeca Komentari isključeni za Igračke K's Kids 53

K’s Kids je serija igračaka razvijena posebno za bebe i djecu.

Zalažemo se za najbolje igračke za mlade ruke i umove. Koristimo najbolje i najsigurnije materijale za izradu igrački koje su neodoljive, obrazovne i zabavne. Prve K’s Kids igračke su proizvedene 1997. Tako dobro su primljene od strane roditelja i beba da su se u manje od pet godina K’s Kids proizvodi počeli prodavati u više od 50 zemalja i milijunima primjeraka. Originalnost koncepta proizvoda je također jedan vrlo jak fokus K’s Kids proizvoda, razvoj proizvoda i naš tim uključuje psihologa, stručnjaka, razvoj djeteta i same roditelje.
Svaki komad K’s Kids igrački je dizajniran za zdrav razvoj djeteta. Kako bi pomogli roditeljima da razumiju prednosti naših igračaka za vaše dijete, K’s Kids je razvio "Učeći trokut" koji rezimira ono što dijete treba u svom fizičkom, psihičkom i društvenom razvoju.
Naš „Učeći trokut“ pruža roditeljima lako razumljive smjernice kakve razvojne vještine dijete može dobiti od igranja sa takvim igračkama. 9 ikona koje predstavljaju detaljnije razvojna područja će objasniti roditeljima pojedinosti o svakoj od razvojnih prednosti.
Osjetila
Temeljna osjetila vida, okusa, sluha, mirisa i osjećaja potiču znatiželju djeteta i aktiviraju njegov um da otkrije stvari oko sebe. Igračke s jakim podražajima su važne za ranu fazu razvoja djeteta.
Primjeri igračka: zvečke, glazbeni mobiteli, igračke s različitim teksturama i zvukovima.
Motorička sposobnost
Za fine motoričke sposobnosti bitne su manje aktivnosti kao što su sakupljanje sitnih predmeta, držanje između palca i prsta ili pomoću prstiju.
Primjeri igračaka: oblici za slaganje i razne figurice.
Bruto motoričke sposobnosti
Bruto motoričke sposobnosti su veći pokreti koji uključuju ruke, noge ili mišiće cijelog tijela – igračke koje poboljšavaju udaranje, puzanje, trčanje, i skakanje treniraju kod djeteta te vještine.
Primjeri igračka: kugle, guralice…
Logička inteligencija
Igračke poput puzzli i kocki pomažu jačanju djetetove inteligencije, logike, konceptualizacije, rezoniranja i konačno rješavanja problema.
Primjeri igračka: kocke, igračke koje potiču ponavljane radnje.
Umjetnička inteligencija
Sposobnost učenja o bojama i oblicima, crtanja linija, slušanja glazbe i ritma, proporcija i razumjevanja perspektive.
Primjeri igračaka: igračke živih boja, knjige, glazbene igračke, oblici za slaganje
Jezična inteligencija
Jezična inteligencija je sposobnost korištenja zvukova i jezika, izražavanja i razumjevanja drugih ljudi dok dijete raste. Igračke koje poboljšavaju osjetljivost na značenje riječi, zvukova i ritmova su dobre za jezični razvoj.
Primjeri igračke: lutke, telefoni…
Emocija
Zdravo dijete treba biti u mogućnosti kontrolirati i izraziti svoje emocije. Osjećaj biti voljen i zaštićen razvija osjećaj sigurnosti. Igračke koje mogu postati intiman prijatelj djeteta i pomoći mu u izražavaju emocija su vrlo važne da dijete naučiti kako komunicirati učinkovito s drugima s uzajamnim povjerenjem.
Primjeri igračka: mekane igračke za grljenje
Vještine komuniciranja
Sposobnost adekvatne komunikacije s drugima priprema dijete za obavljanje zadataka i kooperativnost s drugima.
Primjeri igračka: lutke, knjige…
Samopoštovanje
Ukupni osjećaj postignuća je da se dijete osjeća važno ljudima oko sebe, posebno roditeljima i vršnjacima. Kada dijete može dovršiti zadatak koji igračka traži, ono se osjeća dobro. To pomaže izgraditi samopoštovanje s boljim sudom o svojoj vrijednosti.
Primjeri igračka: kocke, puzzle, igračke s ponavljanim radnjama, igračke za slaganje…
Topla poruka roditeljima koji su zabrinuti za sigurnost igračaka.
K’s Kids dijeli istu brigu o sigurnosti igračaka kao i svi roditelji i djedovi i bake. Naše igračke se prodaju u preko 60 zemalja širom svijeta i jako nam je bitno da svaki dio naše igračke prolazi testove koje zadovoljavaju sve sigurnosne propise u svim našim zemljama prodaje.

Svi testovi koje radimo su s jednim krajnjim ciljem – pružiti najkvalitetnije i najsigurnije igračke za naše najmilije.

Možemo tvrditi da je K’s Kids jedan od brandova igrački za bebe s najnižom stopom opoziva. To je razlog zašto smo osvojili više od 50 svjetski poznatih nagrada u razdoblju od 10 godina.

Još jednom, želimo zajamčiti svim kupcima K’s Kidsa da ćemo nastaviti proizvoditi igračke s najvišim sigurnosnim standardom za bebe za igru i uživanje.
Više informacija: STARS, specijalizirane dječje trgovine – Banija 11, Karlovac, Tel: 648 540, Trg J.B.Tita 2, Karlovac, Tel: 638 585

Pretraži

Back to Top