II. Karlovački cener

Sport Komentari isključeni za II. Karlovački cener 19

Karlovački cener u petak 13. lipnja 2014. bilježi svoje drugo izdanje.


Nakon iznimno uspješnog 1. Karlovačkog cenera na kojem su nastupili svi najbolji hrvatski atletičari predvođeni višestrukom hrvatskom rekorderkom Lisom Stublić koja je u Karlovcu i istrčala tada važeći hrvatski rekord na 10km – 33:20, očekujemo još masovnije i kvalitetnije drugo izdanje.
Svoj nastup ponovo je najavila Lisa Stublić, a muškoj konkurenciji se također očekuje dolazak prošlogodišnjeg pobjednika Gorana Grdenića i ostalih najboljih što hrvatska danas može ponuditi.
Organizator je za sve natjecatelje osigurao Li Ning atletske majice, okrjepu i još pokoje iznenađenje.
Očekuje se više od 250 natjecatelja i vjerujemo da će se u utrku uključiti i veliki broj domaćih trkača, sportaša i rekreativaca ili barem podržati sve natjecatelje uz stazu koja i ove godine prolazi kroz povijesnu gradsku jezgru u duljini jednog kruga od 2,5km.
Svi trče 4 kruga (ukupna duljina utrke – 10km sa službenim certifikatom Hrvatskog atletskog saveza koji je ujedno i suorganizator utrke), a organizator je osigurao vrijedne nagrade za najbolje u ukupnom poretku te medalje za troje prvoplasiranih u starosnoj kategoriji.
Za utrku se najbolje prijaviti preko web portala www.racebase.hr ili do 1h prije starta utrke.
Utrka starta u 20:00h, a kotizacija je 50,00kn.

Pretraži

Back to Top