Impresivan Super+ LED LCD monitor

HI tech Komentari isključeni za Impresivan Super+ LED LCD monitor 14

Mnogi su bili uvjereni da ne postoji način na koji LG-evi LCD monitori, koji već ionako prikazuju savršenu sliku, mogu postati još bolji. No tada je stigao LED LCD monitor E2380VX, i novo je poglavlje obilježeno novim izrazom: razlučivost SUPER+. SUPER+ prikazuje sadržaje u SD razlučivosti u kvaliteti koja je usporediva s HD razlučivošću.

Manje naglašene ili čak iskrivljene konture poboljšane su, a tehnologija je uklonila i problem zakašnjelog prikaza filmske slike. Čak su i boje i kontrast HD filmova prikazani još živopisnije.
Bit razlučivosti LG Super+ jest IC (image clear – čišćenje slike) čip koji koristi algoritam razvijen u LG-u kako bi uklonio zakašnjeli prikaz bez vanjske memorije ili softvera. IC čip u interakciji s čipom LG F-engine daje rezultat u obliku savršene slike.
Omjer kontrasta od 5.000.000:1 govori sam za sebe i omogućava vam uživanje čak i u loše osvijetljenim filmskim scenama, igrama ili slikama. Posebna značajka modela E2380VX jest softverom kontrolirano uređenje prozora, koje dijeli prikaz na zaslonu napola i tako čini paralelne aktivnosti preglednijima.
Filmski način rada osigurava još impresivniji prikaz online audio zapisa – dovoljno je mišem označiti željeni dio zaslona, a ostatak sadržaja na njemu postat će siv. Softver konvertira sve filmove u omjeru prikaza 4:3 u širi format bez ikakve distrozije. Uređaj koristi 38 posto manje električne energije u usporedbi s tradicionalnim 21,5-inčnim modelima, a smanjena je i uporaba opasnih tvari u njegovoj proizvodnji.
Monitor E2380VX LED doista je "high-tech" – to dodatno naglašava poseban i čist dizajn, elegantno postolje sfernog oblika, skriveni okvir unutar plohe zaslona te svjetla na dnu zaslona. Kao i sam proizvod, i njegova vanjština je jedinstvena.
Više informacija: SATEL, 047 642 693, TRŽNI CENTAR – Trg J.B.Tita BB, Karlovac, Satel 2, 047 601 366, V. Mačeka 1, Korzo, 47000 Karlovac

Pretraži

Back to Top