Interijer Outlet

Dom Komentari isključeni za Interijer Outlet 26

Posjetite naš novootvoreni salon na novoj lokaciji Kardo d.o.o. Duga Resa, Gornje Mrzlo Polje 154 i uvjerite se u raznovrsnu ponudu i SUPER OUTLET CIJENE!!!

Više o našim promotivnim akcijskim ponudama na
https://www.facebook.com/interijeroutlet
Uređujete Vaš dom ili poslovni prostor? Trebate pouzdanog partnera?
Sve što trebate na jednom mjestu.
Laminati, gotovi parketi, tapisoni, tepisi, linoleumi, PVC i industrijski podovi, sportski podovi i sve ostale vrste podnih obloga.
Također smo Vam u mogućnosti ponuditi velik izbor keramčikih pločica, sanitarne opreme, kada i tuš kabina.
Naš salon pruža profesionalnu uslugu dekoriranja i izrade svih vrsta zavjesa i karniša prema vašoj želji, te izuzetan izbor tapeta.
U svom asortimanu nudimo široku paletu pvc i alu roleta, alu venecijanera, vanjskih žaluzina, vertikalnih trakastih zavjesa, platnenih roloa, plisiranih zavjesa, mrežica protiv insekata i tenda.
PVC stolariju, prozorske klupčice i garažna vrata (rolo i sekcijska) iz prodajnog programa tvrtke Kardo d.o.o. odlikuje vrhunska kvaliteta profila i okova, te precizna proizvodnja sa izuzetno brzim i točnim rokovima izrade.
Tvrtka Kardo d.o.o. na tržištu se ističe kao distributer materijala i opreme za unutarnja uređenja renomiranih svjetskih proizvođača. Načinom rada, te pristupom tržištu i samom kupcu osobno tvrtka je uspjela stvoriti ime koje odlikuje kvaliteta i pouzdanost, imamo višegodišnje bogato iskustvo u opremanju iznimno zahtjevnih objekata sa najrazličitijim vrstama materijala.
U svom salonu u Duga Resi nudimo veliku paletu podnih obloga, kupaonske opreme i keramike, zavjesa, tkanina, karniša i raznih sjenila, PVC stolarije i garažnih vrata (rolo i sekcijskih), te ostalih materijala za opremu interijera. Zahvaljujući kvalitetnoj podršci najvećih proizvođača opreme uz veliki izbor robe na zalihi nudi se i mogućnost najbrže nabave i dostave robe koja trenutno nije na skladištu.
Za kupce, investitore, izvođače radova i arhitekte dajemo svu potrebnu tehničku dokumentaciju, te pružamo stručnu pomoć pri odabiru. Tvrtka Kardo d.o.o. osim maloprodaje i veleprodaje artikala nudi i motažu svih svojih proizvoda uz osiguranu kvalitetu izvedbe i garanciju.

Kardo d.o.o.
Interijer Outlet
https://www.facebook.com/interijeroutlet
Gornje Mrzlo Polje154, 47250 Duga Resa
Tel. 00385 47 645 315, fax: 00385 47 645 316

Pretraži

Back to Top