Internorm – prozori i vrata za najbolju energetsku efikasnost

Dom, Gradnja Komentari isključeni za Internorm – prozori i vrata za najbolju energetsku efikasnost 27

Internorm je vodeća europska marka prozora s visokim zahtjevom za kvalitetom, dizajnom i inovacijom – vrhunska kvaliteta proizvoda s visokom razinom stručnosti u području uslužnih djelatnosti kvalitetom proizvoda s visokom kompetentnošću usluga od savjetovanja, montiranja do naknadne brige o proizvodu osigurava vodeću ulogu u struci.


Internorm već dulje od 78 godina pruža jamstvo najvećeg iskustva, najveće sigurnosti, pouzdanosti i trajnosti. Internorm nudi najbolja rješenja za prozore i vrata s najvećom energetskom efikasnošću.
Internorm-prozor: najbolja investicija za veću energetsku efikasnost i udobno stanovanje.
Prozori tvrtke Internorm su pravo rješenje za svaku novogradnju, staru građevinu ili sanaciju – za niskoenergetske- i pasivne kuće. Uz mnogobrojne boje i izvedbe na raspolaganju Vam stoje i ostale mogućnosti oblikovanja: balkonska i sporedna ulazna vrata, različiti oblici prozora, boje, stakla itd.
PVC prozori
Iznimno dugovječan i postojan na vrijeme, iznimno je lagan za održavanje i izveden sa FIX-O-ROUND tehnologijom, potpuno fiksiranje stakla cijelim opsegom.
Drveni/aluminijski prozori
Inovativni vezani sistem: iznutra ugodno drvo, izvana na vremensko otporni aluminij, a između termička pjena s visokim stupnjem izolacije.
Mnogo prostora za Vaš dizajnirani- zahtjev!
Kod Internorma se DIZAJN piše velikim slovima-te Vam pruža slobodu oblikovanja Vašeg prozora, odn. vrata po želji. Uistinu Vam se nude mnogobrojne mogućnosti odabira: boje, oblici, letvice, stakla, kvake, sustavi za zaštitu od sunca i insekata i još mnogo toga.
Upravo prozori i vrata kao niti jedan drugi element određuju izgled pročelja Vaše kuće ili stana. U prvoj liniji oni određuju stil i izraz Vašeg doma – podaruju mu Vašu individualnu osobnost.
STOLARIJA RIBIČIĆ, Stjepana Mihalića 43, 47 000 KARLOVAC
www.stolarija-ribicic.com
[email protected]

Pretraži

Back to Top