Intervju: Ivica Pavlačić direktor i vlasnik „Merlinka“ salona.

Moda i ljepota Komentari isključeni za Intervju: Ivica Pavlačić direktor i vlasnik „Merlinka“ salona. 49

Merlinka 100%-tna garancija kvalitete

Ivica Pavlačić se frizerskim zanatom počeo baviti 1992. godine. Od svog prvog ulaska u salon osjetio je kako je stvoren za taj posao. Sljedeće dvije godine, točnije do 1994., učio je i radio u malom obiteljskom salonu u Karlovcu.
Sklon istraživanju, nakon prve dvije godine rada, počeo se baviti i šminkanjem tj. cjelokupnim stiliziranjem te je godinu dana proveo radeći na Hrvatskoj televiziji kao šminker/stilista. Nakon toga je otišao na dalje školovanje u Cambridge, UK, gdje je radio dvije godine na CB Academy koju je osnovao i vodio čuveni Ricardo Rizzo. Ricardo je otvorio vrata u njegovom kreativnom i tehničkom gledanju na frizerstvo za koja nije ni znao da postoje.
1998. god. se vratio u Karlovac i započeo sa do tada neviđenim poslovanjem u lokalnom frizerstvu i od tada Ivica gradi svoju reputaciju na čvrstim temeljima originalnosti, inspiracije te velike profesionalnosti i predanosti u poslu.
2002. god. je otvorio Edukativni centar „Merlinka“, za edukaciju početnih i iskusnih frizera, te počeo intenzivno održavati nastupe i seminare po Hrvatskoj i susjednim zemljama.
Danas je Ivica poznat i priznat frizer, stručni edukator i menadžer u Hrvatskoj, regiji i šire. Više o samoj usluzi, posebnim ponudama i jedinstvenim programima popusta rekao nam je Ivica Pavlačić direktor i vlasnik „Merlinka“ salona.
„Naš cilj u „Merlinka“ salonima je uslužiti vas na nivou najvišeg frizerskog standarda, po svjetskim trendovima i kvaliteti usluge.
Kroz redovnu edukaciju naših zaposlenika garantiramo vam profesionalan odnos i ugodnu atmosferu, istovremeno vas darivajući individualnim izgledom koji odgovara vama i vašem načinu života. Svi naši stilisti i koloristi su obučeni kako bi razumjeli vaše želje i potrebe te proizveli kvalitetan rad i uslugu najbolju za vas – bilo to precizno šišanje, bojanje, pramenovi, trajna ondulacija ili posebna njega kose.
Mi vjerujemo da je svaka osoba lijepa, a ljepota je različita za svaku osobu, čineći svaku osobu posebnom i jedinstvenom. Da bismo to postigli najvažniji su nam oblik lica i osobni stil osobe. S kosom ošišanom prema strukturi lica dobivate stabilan oblik koji je jednostavan za održavanje i svakodnevnu promjenu prema raspoloženju i to puna dva mjeseca od šišanja. Kosu tretiramo kao organski materijal, oblikujemo i balansiramo te ističemo svu njenu ljepotu i individualnost. Stoga vam želimo ponuditi nekoliko savjeta za odabir frizure prema vašem obliku lica.
Naša misija je potpuna frizerska usluga najviše kvalitete, dugoročni odnosi s klijentima, profesionalnost, samostalnost i inicijativa zaposlenika.
Kako bismo našim klijentima pokazali koliko nam je stalo, imamo razne pogodnosti s kojima smo jedinstveni u Hrvatskoj.
Kroz naš jedinstveni program lojalnosti klijenti sakupljaju bodove koji se automatski bilježe i mogu se koristiti prilikom plaćanja računa .
Kroz naš jedinstveni program popusta razne skupine klijenata mogu koristiti popust prilikom plaćanja.

Vrste popusta koje možete ostvariti su:
Popust za umirovljenike u iznosu od 5% na sve usluge,
Popust za učenike u iznosu od 10% na sve usluge,
Rođendanski popust u iznosu od 10% na sve usluge,
Popust za studente u iznosu od 15% na sve usluge,
Popust za nezaposlene u iznosu od 20% na sve usluge,
Popust od 50% na šišanje, bojanje, pramenove i trajnu ondulaciju ako ste prvi puta kod nas kao nova stranka,
Popust od 50% na šišanje, bojanje, pramenove i trajnu ondulaciju za vas kao redovnu stranku ako nas preporučite i dovedete nam novu stranku, koja će također ostvariti popust od 50% za istu vrstu usluga,
Popust od 80% na sve stilističke i tehničke usluge ako želite biti model. Kao model možete se naručiti isključivo kod mlađeg stilista i kolorista. Kompletan rad na vama biti će pod nadzorom edukatora, tako ćete dobiti redovnu kvalitetnu uslugu, ali će rad vremenski trajati duplo duže zbog detaljne provjere i objašnjavanja rada.
Kroz jedinstveni program posebnih ponuda nudimo vam: Mogućnost kupnje poklon kupona i akcijskog kupona za vas ili vama dragu osobu u vrijednosti od 50,00 kn, 100,00 kn, 200,00 kn, 300,00 kn, 400,00 kn i 500,00 kn.
Uz ove posebne ponude nudimo vam i poklon kupon za akcijski popust 20% na tehničke usluge, poklon kupon za obiteljski popust 15% popusta za cijelu obitelj i kupon za posebni popust od 50% popusta za nove klijente.

Posjetom naše web stranice (www.merlinka.hr) uz sve prethodno opisane kupone na raspolaganju će vam biti još interesantnih online kupona, popust od 10% u našem web dućanu i web kupon kojim dobivate 50 kuna besplatnih frizerskih usluga i VIP kupon za 25% popusta u našim salonima.
Ako lajkate našu facebook stranicu postajete naš fan gdje također možete preuzeti web kupon u vrijednosti 50,00 kn, frend kupon u vrijednosti 100 kn i odigrati nagradnu igru za jednogodišnje besplatno friziranje.

MERLINKA 100%-tna
GARANCIJA KVALITETE
Uvjereni smo u svoju sposobnost oduševljavanja svojih klijenata i stoga dajemo ovu 100%-tnu garanciju kvalitete na sve.”

 

Pretraži

Back to Top