Intervju: Sanja Smojver

Akcije, Auto moto, Dom Komentari isključeni za Intervju: Sanja Smojver 91

Euroherc osiguranje uspješno posluje na hrvatskom osiguravateljnom tržištu kao prva i najveća osiguravateljna tvrtka osnovana privatnim kapitalom. U ovom broju Promoizloga sugovornica nam je Sanja Smojver, direktorica Euroherc osiguranja Podružnice Karlovac.


Euroherc – osiguranje kojem vjerujem

P.I.: Ovih dana puno se u javnosti govori o važnosti tehničkih pregleda vozila. Kakvo je stajalište Euroherca na tu temu?
S.S.: Tvrtka Euroherc kao lider na tržištu osiguranja motornih vozila usko je povezana sa uslugom obavljanja tehničkog pregleda i registracije motornih vozila. Kako nam je sigurnost naših osiguranika vrlo važna, godinama ulažemo u stanice za tehnički pregled. Na području Karlovačke županije, zajedno sa tvrtkom Centar za vozila Hrvatske, suvlasnici smo STP Eurokarlovac koja se nalazi na Ilovcu. U nastojanju da naše usluge budu što pristupačnije, upravo smo završili vrlo zahtjevnu rekonstrukciju tog objekta. Smatramo da su korisnici naših usluga i naši osiguranici koji nam godinama ukazuju povjerenje kroz obavljanje tehničkih pregleda vozila i zaključivanje osiguranja na Stanici Eurokarlovac zaslužili višu razinu usluge nego što smo do sada nudili.
P.I.: Govorite o višoj razini usluge, što to konkretno znači?
S.S.: Uvjereni smo da će se svaki korisnik uistinu ugodno osjećati u novouređenom prostoru u čiju je adaptaciju uloženo preko 6 milijuna kuna. Prizemlje je i dalje rezervirano za poslove registracije, tehničkog pregleda vozila i osiguranja dok su na prvom katu otvoreni uredi Odjela šteta.
Novom ponudom “ključ u ruke” tehnički pregled vozila i registracija postaje još jednostavniji. U dogovoru sa vlasnikom motornog vozila naše stručno osoblje obavlja sve potrebne radnje dok vlasnik vozila može za to vrijeme pročitati dnevnu štampu u novom kafiću kojeg uskoro otvaramo.
Naročito želim naglasiti da smo uveli novu pogodnost obročnog plaćanja tehničkog pregleda i registracije. Time je naša stanica postala jedinstvena na području Karlovačke županije.
P.I.: Poznati ste po novitetima u gradnji. Po čemu je drugačiji preuređeni prostor?
S.S.: Kada smo prije četiri godine uselili u novosagrađenu poslovnu zgradu Koncerna Agram kod Autobusnog kolodvora ostali smo primijećeni po prepoznatljivoj i karakterističnoj arhitekturi i unutarnjem uređenju te po prvoj podzemnoj garaži u našem gradu. Na STP Eurokarlovac gledali smo da nastavimo s istim smjernicama i inovacijama pa smo tako na krovu novog dijela objekta izgradili modernu sunčanu elektranu nominalne snage 8,6 kW. Fotonaponski moduli u obliku trake debljine 2 mm integrirani su u pokrovni lim. Proizvođač pokrovnog lima sa fotonaponskim modulima i prateće opreme je Kalzip Solar Sistem iz Njemačke. Postavljanjem ove elektrane postajemo povlašteni proizvođač električne energije iz obnovljivih izvora. Tako proizvedenu električnu energiju isporučujemo HEP-u po jasno utvrđenim ekonomskim i tehničkim parametrima.
Cijena izgradnje ove integrirane sunčane elektrane je 170.000,00 kn. Predviđa se godišnja proizvodnja električne energije od oko 9,46 kW. Iz navedenog slijedi da ćemo godišnje HEP-u isporučiti električne energije za 25.000,00 kn što nam jamči povrat investicije za 6-8 godina.
Osim toga važno je napomenuti da su većinu radova izvodili naši osiguranici, izvođači iz naše županije. Time smo se željeli zahvaliti na ukazanom povjerenju kroz godine zaključivanja osiguranja u Eurohercu i stvoriti dvosmjerni poslovni odnos.
P.I.: I za kraj što bi ste poručili svim prošlim i budućim strankama STP Eurokarlovac?
S.S.: Kao prvo zahvalila bi se svima onima koji su nam i u vrijeme izvođenja radova na zahtjevnoj rekonstrukciji ostali vjerni – i sigurna sam nisu pogriješili. Njima kao i svim budućim korisnicima i naravno našim osiguranicima želim sigurnu vožnju, blagoslovljen Božić i sretan ulazak u Novu 2013. godinu.
EUROHERC osiguranje d.d.
Podružnica Karlovac, Prilaz Većeslava Holjevca 2a, 47 000 Karlovac, tel: 047/ 492 601
www.euroherc.hr

Pretraži

Back to Top