Ivana Kindl snimila spot za aktualni singl „Utjeha“

Glazba Komentari isključeni za Ivana Kindl snimila spot za aktualni singl „Utjeha“ 27

Aktualni singl Ivane Kindl ‘Utjeha’ uskoro će zaživjeti i kroz svoj popratni video spot koji je tijekom proteklih dana u režiji Tomislava Povića sniman na više zagrebačkih lokacija.


„Novi spot je sniman na zagrebačkim ulicama, u samom centru grada, a glavne su uloge u spotu pripale mladim glumcima Antoniji Matković i Bruni Čularu koji u našoj priči kao zaljubljeni par prolaze dobre i loše faze, sretne i usamljene trenutke“ – otkrila je Ivana Kindl, koja se u svom novom video spotu pojavljuje tek pred sam kraj spota.
Mladi glumci i Ivana za potrebe snimanja spota odjenuli su modne kombinacije Carpe Diema, a na setu su proveli puna dva dana. Inače, pjesmu Utjeha’ zajednički potpisuju Alen Križaj, Ivana Kindl i Carla Belovari, a osim u domaćem radijskom eteru ‘Utjeha’ je već zaživjela i u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Srbiji, gdje se također vrti u eteru.
„Porukom u pjesmi ‘Utjeha’ pokušavamo probuditi nadu u čovjeku zarobljenom u strahu od budućnosti. U takvim trenucima čovjek je često osamljen i potreban mu je netko tko će ga razumjeti i utješiti“ – zaključuje Ivana, kojoj je ‘Utjeha’ četvrti singl s albuma ‘Promjenjiva’.

Pretraži

Back to Top