Izgradnja objekata

Dom, Gradnja Komentari isključeni za Izgradnja objekata 20

AP Gradnja vam nudi izgradnju novih objekata, roh bau ili ključ u ruke. Isto tako AP GRADNJA izvodi i sve vrste građevinskih radova i rekonstrukcija.


Izgradnja obiteljskih kuća, vikendica i ostalih objekata , aranžmanom “ključ u ruke”, svakim danom se sve više dokazuje kao najisplativiji, najfunkcionalniji i najadekvatniji način gradnje. Ovim je načinom nužno sve definirati, što isključuje, uvjek najskuplja, improvizatorska rješenja.
Ušteda vremena i energije, umjesto rasipanja koje je prisutno u stalnom angažiranju više različitih izvođača, nadzor pouzdane osobe uz povjerenje u glavnog izvođača, isključuju neizvjesnost i nervozu te omogućuju da se u miru posvetite svom poslu.
Sve ovo govori da ćemo i Vaš objekat izgraditi maksimalno kvalitetno, neovisno o materijalu kojim se izgradnja prvenstveno obavlja, dizajnerskim rješenjima, stilu…
Prilagođavamo se Vašim potrebama
Izvedbu izgradnje Vašeg objekta, sa svim detaljima i uvjetima, definiramo u prethodnim razgovorima. U svemu nam je nit vodilja želja investitora-naručitelja. Nastojat ćemo se maksimalno prilagoditi Vašim potrebama i mogućnostima. Napominjemo da je uz kompletnu izvedbu, moguća i roh-bau izvedba.
Isto tako AP GRADNJA izvodi i sve vrste građevinskih radova i rekonstrukcija.
Završni radovi u graditeljstvu, renoviranje starih objekata, zemljani radovi – građevinski iskopi, krovišta, fasade, Niskogradnja ( asfalterski radovi, postave rubnjaka, betonskih elemenata, izrada ograda).
Kod unutrašnjeg uređenja nudimo usluge: strojno žbukanje, knauf, keramika, glazura.
Slobodno nas kontaktirajte i zatražite ponudu: AP GRADNJA 099 66 81 226

Pretraži

Back to Top