IZLET – Ljepote južnog Velebita 23.-24.10.2010.

Događanja Komentari isključeni za IZLET – Ljepote južnog Velebita 23.-24.10.2010. 49

Turistička agencija “Ka travel” organizira 23.-24.10.2010. turističko-planinarski izlet na Velebit.

Turističko-planinarski izlet na kojem se u dva dana pješačenjem turističkim i planinarskim stazama i vožnjom terenskim vozilima prolazi zanimljivim i slikovitim dijelovima Južnog Velebita
Vrijeme aktivne šetnje:
1. dan ukupno 4-5 sati šetnje turističkim i planinarskim stazama kroz kanjon
( blagovalovita staza sa jednim malim usponom).
2. dan nekoliko kraćih šetnji planinarskim stazama u pauzama vožnje terenskim vozilom.
PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan: ZAGREB/ KARLOVAC- STARIGRAD PAKLENICA – NP PAKLENICA – STARIGRAD PAKLENICA
Polazak iz Zagreba u 6:00 sati s parkirališta ispred Zagrebačkog velesajma i iz Karlovca u 7:00 sati s autobusnog kolodvora. Slijedi ugodna vožnja autocestom u pravcu Starigrada Paklenice. Po dolasku, smještaj u hotel i priprema za izlet u kanjon Velike Paklenice. Vožnja do NP Paklenica. Lagana šetnja turističkom stazom kroz kanjon Velike Paklenice do podzemnih tunela – „bunkera u stijeni" – obilazak uz stručno vodstvo djelatnika parka. U nastavku lagani uspon turističkom stazom do Anića luke odakle se pruža pogled na 400 metara visoku stijenu Anića kuka te dalje kroz kanjon do Lugarnice i planinarskog doma u Velikoj Paklenici. Odmor. Povratak istim putem do penjališta u kanjonu, gdje je moguće napraviti probno penjanje u stijeni. Odlazak do autobusa te povratak u hotel. Večera. Noćenje.

2. dan: STARIGRAD PAKLENICA – „FOTO-SAFARI PO JUŽNOM VELEBITU“ – KARLOVAC/ZAGREB
Doručak. Polazak na foto-safari po Južnom Velebitu, jedinstven doživljaj obilaska mnogih atraktivnih lokaliteta do kojih je moguće doći samo terenskim vozilima. Vožnja džipovima uz kraća zaustavljanja , šetnje i razgledanje zanimljivosti kojima Južni Velebit obiluje. Organizirani ručak na Velebitu na otvorenom. Nastavak vožnje džipovima. Povratak prema autobusu te Karlovcu i Zagrebu s očekivanim dolaskom u večernjim satima.
CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI ( uz minimum 35 putnika ) 1.130,00 kn
Cijena uključuje: prijevoz visokokvalitetnim turističkim autobusom prema programu, pratitelja putovanja, planinske vodiče, smještaj u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama u Starigradu Paklenici u hotelu Rajna 3* i u privatnom smještaju u neposrednoj blizini hotela Rajna, doručak i večeru u hotelu Rajna, ulaznice za NP Paklenica i podzemne tunele, foto-safari po Južnom Velebitu s organiziranim ručkom, prijevozom i vodičem za svaki džip, osiguranje od posljedica nezgode, troškove organizacije i prodaje.
Cijena ne uključuje: troškove osobne prirode, pića tijekom obroka, osiguranje od otkaza putovanja, sve što nije navedeno pod cijena uključuje.
Prilikom uplate rezervacije preporučujemo uplatiti osiguranje od rizika otkaza putovanja.
UVJETI PRIJAVE I NAČIN PLAĆANJA
NAJMANJI BROJ PUTNIKA: 35
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo otkaza putovanja o čemu će putnici biti obaviješteni najkasnije 5 dana prije početka putovanja.
Prilikom sklapanja ugovora potrebno je uplatiti 30% cijene, a ostatak iznosa najkasnije 14 dana prije početka putovanja. Mogućnost obročnog plaćanja prema dogovoru. Organizator putovanja zadržava pravo promjene cijena u slučaju promjene kalkulativnih elemenata.
Za ovo putovanje uplaćeno je jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti kod Euroherz Osiguranje, Zagreb. Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti kupnje i provedbe turističkih aranžmana Ka travel d.o.o., izdanje 20.3.2010.
NAPOMENE:
Sa sobom treba ponijeti:
-standardnu izletničko-planinarsku opremu: ruksak, čvrste tenisice, trekking cipele ili slične udobnu obuću, vjetrovku, kapu, zaštitu od sunca, fotoaparat
-prehranu i piće za subotu sve do večere (sendvič, čokolada, sok i sl.). Istim se može dodatno opskrbiti u kanjonu Velike Paklenice (trgovina na ulazu, Lugarnica, Planinarski dom).
Organizator zadržava pravo izmjene programa ako nastupe izvanredne okolnosti koje se ne mogu izbjeći (vremenske nepogode, otežani uvjeti na terenu i slično).
Informacije i rezervacije
KA TRAVEL d.o.o. , TURISTIČKA AGENCIJA
TEL: 047/ 495 – 495
EMAIL: [email protected]

Pretraži

Back to Top