Izlog vjenčanja u novom broju Promo izloga

Događanja, Moda i ljepota Komentari isključeni za Izlog vjenčanja u novom broju Promo izloga 3

Želite vjenčanje koje će se dugo pamtiti? Želite biti posebni i jedinstveni? Želite unikatno vjenčanje?U novom broju Promo izloga specijalni prilog, Izlog vjenčanja koje Vam donosi niz ideja za vaš dan.


Na jednom mjestu predstavljamo za Vas: vjenčanice, cvijeće, vjenčano prstenje, svečane frizure, limuzine, sale za vjenčanje, poklone, vjenčane dekoracije, foto i video snimanje te mnogo drugih važnih sitnica koje će vam trebati za vaš dan.
Već punih 12 godina izlazi Promo izlog – najveći oglasnik u Karlovačkoj županiji. Kompletna naklada je besplatna i distribuira se u poštanske sandučiće stambenih zgrada i privatnih kuća i poštom na adrese poslovnih subjekata.
Izlog vjenčanja je najveći tiskani vodič u karlovačkoj županiji (17 000 ) u kojem možete pronaći sve za vaš posebni dan.

Izlog vjenčanja u novom broju Promo izloga

Moda i ljepota Komentari isključeni za Izlog vjenčanja u novom broju Promo izloga 0

Želite vjenčanje koje će se dugo pamtiti? Želite biti posebni i jedinstveni? Želite unikatno vjenčanje?U novom broju Promo izloga specijalni prilog, Izlog vjenčanja koje Vam donosi niz ideja za vaš dan. Prolistajte ga on-line na našem portalu u rubrici aktulani broj.

(više…)

Izlog vjenčanja u novom broju Promo izloga

Događanja Komentari isključeni za Izlog vjenčanja u novom broju Promo izloga 0

Želite vjenčanje koje će se dugo pamtiti? Želite biti posebni i jedinstveni? Želite unikatno vjenčanje?

(više…)

Pretraži

Back to Top