Jedi, moli, voli u Rimu osvojili su:

Nagradne igre Komentari isključeni za Jedi, moli, voli u Rimu osvojili su: 20

U suradnji sa V.B.Z-om dijelimo vam 2 knjige Jedi, moli, voli u Rimu. Knjigu Un amico Italiano : Jedi, moli, voli u Rimu napisao je Luca Spaghetti (to mu jest pravo ime!), Lizin prisan prijatelj i vodič gastronomijom Rima. Ovo je priča o njihovu prijateljstvu, o tom uzavrelom gradu, o ljudima i hrani, o pravoj Italiji koja je nadahnula Liz.

Knjige su osvojili:
Mladenka Mustapić
Ivana Skoko
Čestitamo dobitnicima! Knjige stižu poštom na adresu.
Talijanski dio knjige Jedi, moli, voli autorice Elizabeth Gilbert, sa svim opisima ukusne hrane i prepuštanja užicima, svidio se milijunima čitatelja. Čitatelji se nisu zaljubili samo u Lizine opise užitaka u Italiji, nego i u priče o srdačnim te gostoljubivim prijateljima koje je stekla u Rimu.
Luca je u rujnu 2003. godine od svoje prijateljice iz SAD-a primio e-mail koji će mu promijeniti život: "Prijateljica s fakulteta odlazi u Rim na tri mjeseca. Javit će ti se. Spisateljica je i ime joj je Elizabeth Gilbert." Luca je zamišljao uštogljenu intelektualku koja će preko naočala nepovjerljivo promatrati njegovo temperamentno ponašanje, ali, kao što znamo, sve se odvijalo potpuno drugačije. Luca je postao Lizin turistički vodič/anđeo čuvar, odlučan u namjeri da on i njegov grad novoj prijateljici pomognu isplivati iz njezina mraka. U ovoj knjizi Luca i "vječni grad" sličnom čarolijom djeluju na čitatelje.
Un amico Italiano :Jedi, moli, voli u Rimu donosi niz živopisnih anegdota o hrani, jeziku, povijesti, umjetnosti, nogometu, glazbi i svakodnevnom životu u prelijepom Rimu.
Luca Spaghetti iskren je, duhovit i krajnje neodoljiv te čitatelje raširenih ruku dočekuje u svojemu životu i u svojemu gradu, kao što je dočekao i Liz. Zajedno s njim zavirit ćemo iza kulisa njihova tromjesečnog druženja, vidjeti događaje iz knjige Jedi, moli, voli s druge strane te s užitkom ponovno proživjeti Lizinu priču i doživjeti Rim.

Pretraži

Back to Top