Jedinstven „Tony MP4 player“ u prodaji!

Glazba Komentari isključeni za Jedinstven „Tony MP4 player“ u prodaji! 8

Tehnocentar i Aquarius Records predstavljaju jedinstveno izdanje „Tony MP4 player“ koji je pravi dragulj za svakog poklonika glazbe Tonyja Cetinskog.
Specijalno i limitirano izdanje „Tony MP4 playera“ donosi nam 6 novih pjesama s albuma „Opet si pobijedila“ te videospotove „Opet si pobijedila“ i „Zbogom odlazim“.


Kapacitetom od 4GB memorije ovaj MP4 player ostavlja dovoljno prostora da svaki Tonyjev fan svoju „fonoteku“ obogati svim hitovima iz Tonyjeve dugogodišnje karijere.

Tony MP4 player možete naći u tri boje: crna, srebrna i roza. Ne sumnjamo da će svaki Tonyjev istinski fan poželjeti imati jedinstveni „Tony MP4 player", zato požurite do prodajnih mjesta i na vrijeme kupite svoj primjerak jer ovo je jedinstveno i limitirano izdanje playera koji ne smijete propustiti.

Specijalno izdanje MP4 playera Tony Cetinski je u prodaji! Potražite na prodajnim mjestima Algoritma, Elipsa, Emezzete, KTC-a, Metro Cash&Carry, Robot, Spar i u Tisak media centrima.

Special edition-MP4 player Tony Cetinski sadrži:
4GB memorije – kapaciteta za 1.000 pjesama
TFT LCD ekran 1,8", FM radio, utor za SD karticu
Uređaj dolazi sa 6 pjesama s novog albuma Tonyja Cetinskog: “Opet si pobijedila”, “Zbogom odlazim”, “Hodam”, “Jednom u životu”, “Ti si znala”, “Skriveno mjesto”.
Poseban dodatak na “Tony MP4 playeru” je video sadržaj sa spotovima ”Opet si pobijedila” i “Zbogom odlazim”.
Prodajna mjesta: Algoritam, Elipso, Emezzeta, KTC, Metro Cash&Carry, Robot, Spar i Tisak media.
Cijena: 299,00 kn

Pretraži

Back to Top