… jer kad trebate DRVO, trebate “DRVO TRGOVINU MIKŠA d.o.o.”

Gradnja Komentari isključeni za … jer kad trebate DRVO, trebate “DRVO TRGOVINU MIKŠA d.o.o.” 20

Poduzeće „Drvo trgovina Mikša d.o.o.“ nastalo je diobom društva Drvo trgovina d.o.o. koje ima višegodišnju tradiciju u području prometa drvom.
Pod novim nazivom posluje od 01. siječnja 2017. godine sa sjedištem na adresi Ilovac 6 u Karlovcu , odakle opskrbljuje svoje kupce diljem Hrvatske.
Poduzeće Drvo trgovina Mikša bavi se prometom robe drvnog asortimana, odnosno prodajom rezane građe – suhe stolarske građe i suhe građe za građevinare, zatim pločastih materijala te građevinske robe.
Svojim proizvodima gotovo svakodnevno opskrbljuje sektor zanatstva, brodogradnje, građevinsku industriju i druge sektore u kojima se koristi drvo . Oko 50 posto proizvoda poduzeće plasira na inozemna tržišta.
Skladište u Karlovcu nudi veliki izbor drvene građe od različitih vrsta drva – jele i smreke te hrasta, pa sve do egzota poput ariša i iroka.

Hrast je vrlo cijenjeno i kvalitetno drvo.
Tvrdo je, čvrsto i postojano te se dobro obrađuje. Ima vrlo široku primjenu u građevinarstvu, brodogradnji i opremanju interijera.

Koristi se za izradu:
• građevinskih konstrukcija
• građevinske stolarije
• brodske oplate
• željezničkih pragova
• raznih podova
• zidova
• namještaja

Iroko se koristi kao zamjena za tikovinu, osim što nije masno na dodir te je nekoliko puta jeftiniji. Drvo iroka je tvrdo, čvrsto i vrlo elastično, a boja drva je tamno žuta te s vremenom postaje sve tamnija.Upotrebljava se u različite svrhe, a najviše u brodogradnji, za unutarnje i vanjske podove te namještaj.

Na skladištu u Karlovcu možete naći i blanjane (KVH) te lamelirane grede u različitim dimenzijama.
Kao takve, vrlo su tražene u modernoj drvenoj gradnji, a slove kao idealan materijal za uređenje interijera i izradu raznih konstrukcija (krovova, podova i zidova).
No, osim drvene građe i konstrukcijskih greda, u maloprodajnom salonu kupci mogu pronaći laminate, letvice za laminate, podove za terase, lamperiju, brodski pod, drvene ograde, vrata i još čitav niz drugih proizvoda.

Laminatni podovi
Laminatni podovi švicarskog proizvođača Krono Swiss iznimne su kvalitete te izbora dekora za svačiji ukus – od rustikalnog hrasta, imitacije stare daske do modernih dekora u imitaciji različitih vrsta parketa, kamena ili keramičkih pločica.
Zbog klik-sustava vrlo je jednostavan za postavljanje, što omogućuje montažu bez ljepljenja. Krono Swiss laminat karakterizira visoka postojanost i opteretivost, pa su idealan izbor za sve vrste poslovnih prostora i dvorana.

Prednost poduzeća Drvo trgovina Mikša u odnosu na konkurente je širok asortiman proizvoda visoke kvalitete po prihvatljivim cijenama te stručno i uslužno osoblje. Poduzeće Drvo trgovina Mikša d.o.o. ponosni je nositelj FSC znaka.

FSC certifikacija znači da se šumom gospodari prema strogim ekološkim, socijalnim i ekonomskim standardima, dok za našeg kupca to znači da proizvod koji kupuje nije proizveden na način da su žrtvovane šume, odnosno da on kao potrošač kupnjom tog proizvoda nije pridonio nemilosrdnoj eksploataciji šumskih resursa.

DRVO TRGOVINA MIKŠA d.o.o.

RADNO VRIJEME:
Ponedjeljak – Petak: 07:00 – 20:00
Subota: 08:00 – 12:00

ILOVAC 6, 47000 Karlovac
Tel: 047/612-587

www.dt-miksa.hr
Facebook stranica: DRVO trgovina Mikša d.o.o.

Pretraži

Back to Top