Jeste li spremni za EDDIE IZZARDA?

Događanja Komentari isključeni za Jeste li spremni za EDDIE IZZARDA? 12

Manje je od dva tjedna do nastupa Elvisa svjetskog stand-upa u Hrvatskoj – Eddie Izzarda, čovjeka za kojega glumačka i komičarska legenda Robin Williams kaže da je nježno oštar, “poput baršunastog žileta” dok ga LA Times proglašava “najsmješnijim čovjekom u poznatom dijelu svemira”.


Izzarda možete pogledati 22. ožujka u kazalištu Marina Drzića u Dubrovniku, 24. ožujka u Zagrebu u velikoj – i gotovo rasprodanoj – koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, a u Osijeku 26. ožujka u HNK.
Ako ste samosvjesni i vrckavi ostavite svoju „nevažnu polovicu“ doma da gleda nogomet ili dokažite da znate čemu služi snimalica? Vi svakako dođite gledati prave stvari!
"Moja se publika svugdje sastoji od bolje obaviještenih, obrazovanijih ljudi koji su spremni prihvatiti i razumjeti stvari koje se možda i razlikuju od onih kakve susreću svaki dan u vlastitom dvorištu. Takvi me jednako dobro razumiju gdje god nastupao i kojim god jezikom govorio" – Eddie Izzard
Izzarda britanske novine nazivaju "nacionalnim blagom" (The Guardian). To je čovjek koji je od pričanja besmislica napravio umjetničku formu; koji će vas zabaviti svojom verzijom latinskih padeža: koji priča o univerzalnim temama shvatiljivim svakom stanovniku planeta i čiji najnoviji DVD sadrži 17 titlovanih prijevoda – najviše što uopće jedan disk može podnijeti.
Svoju svjetsku turneju "tešku" 25 država Izzard počinje dan ranije nego što je planirao jer u svoj gusti raspored i rasprodane predstave više ne može ugurati niti jedan nastup. U Hrvatsku stiže četiri dana nakon početka turneje i tijekom svog boravka će obići više gradova nego u Austriji, Latviji, Estoniji, Švicarskoj, Nizozemskoj, Njemačkoj, Danskoj, Finskoj, Norveškoj, Turskoj, Belgiji, Rumunjskoj, Irskoj, Rusiji i Južnoafričkoj republici. Da nabrojimo samo neke…

Za potrebe hrvatskih nastupa taj je "izgubljeni Phytonovac", po riječima Monty Python legende Johna Cleesa, naučio i koju hrvatsku frazu ali će vas ipak nasmijati na engleskom jeziku.
Kartu za svoje mjesto smijeha možete kupiti na ulaznice.hr

Pretraži

Back to Top