Još jedan uspjeh tvrtke Svijet dekora

Događanja Komentari isključeni za Još jedan uspjeh tvrtke Svijet dekora 61

U petak 28.3. u prostorijama tvrtke Svijet dekora u Draganiću održana je Kick Off konferencija projekta “Korištenje otpada dekorativnih tkanina u proizvodnji modnih proizvoda”. Uz prisustvo brojnih uzvanika svečano je obilježen početak projekta u sklopu kojeg je tvrtka Svijet dekora iz Draganića dobila 193 tisuće eura bespovratnih sredstava.


Direktorica gospođa Biserka Katunar predstavila je ciljeve projekta. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru IPA III programa, a tijekom trajanja projekta tvrtka će nabaviti stroj koji će korištenu tkaninu iz kataloga pretvarati u nove proizvode. Uz modni program, tkanine će biti korištene i za tekstilne proizvode za korištenje u kućanstvu.
Svijet dekora, također poznata i kao World of decoration (wodecor), tvrtka je čija je osnovna specijalnost prodaja tkanina za uređenje interijera te contract business, odnosno pružanje cjelokupne usluge koja uključuje uređenja, opremanja i montaže. Ekskluzivan je distributer vrhunskih i vodećih europskih brandova. Opskrbljuje i surađuje s dizajnerima interijera, dekoraterima, arhitektima, proizvođačima i trgovcima namještaja pri opremanju svih vrsta projekata: hotela, poslovnih zgrada, restorana, jahti, i slično.
Uz stručno vođenje gospođe direktorice Katunar uzvanici su obišli proizvodne i skladišne prostore tvrtke Svijet dekora te su na kraju susreta proveli ugodne zajedničke trenutke uz bogat švedski stol na prigodnom domjenku.
Outlet Karlovac
Tvornička trgovina na 300 m2
Draganići, Lug 74, Hrvatska
Tel: 047 715 058
Radno vrijeme: pon-pet: 08-16 h,
sub: 08-14 h

Outlet Zagreb
Trgovina u centru grada na 100 m2
Iblerov trg 3
Tel: 01 455 02 74
Radno vrijeme: pon-pet: 09-20 h,
sub: 09-16 h
www.wodecor.com

Pretraži

Back to Top