Juvena proizvodi u Luni Blue

Moda i ljepota Komentari isključeni za Juvena proizvodi u Luni Blue 15

Dođite na besplatni tretman Juvena proizvoda u Luna Blue i zablistajte za 10 minuta. Svi proizvodi su namijenjeni za svakodnevnu dnevnu njegu lica i tijela.


Juvena misija ljepote za svaku ženu sažeta je u tradiciji dugoj više od pola stoljeća i to na način da je brand, svojim inovacijama i njihovim implementiranjem u preparate, uvijek bio korak ispred vremena.
Juvena je posvećena razvoju moderne i učinkovite preparativne njege lica i tijela za osjećaj mladosti, svježine i ljepote – svaki dan i za svaku ženu bez obzira na dob!
Zanimljivo ime Juvena potječe od latinske riječi ”juvenalis” koja ujedinjuje mladost i ljepotu, a to je istovremeno vizija i obećanje branda Juvena svim ženama čije je vrijeme – sadašnjost!

Od puno specijaliziranih preparata koji čine čuda za kožu lica i tijela izdvajamo slavni preparat – Juvena MasterCream koji na kožu lica djeluje holistički, odnosno vidljivo poboljšava kvalitetu kože i tonus za trenutno atraktivniji i svježiji izgled.
Dođite i isprobajte! Sve proizvode u našoj prodavaonici možete isprobati i uvjeriti se da vam odgovaraju. Naše stručno osoblje pomoći će vam u odabiru proizvoda baš za vas!
U Luni Blue imamo stalne akcije i sniženja u dekorativnoj i preparativnoj kozmetici te parfemima.
Pogodnosti plaćanja: do 6 rata DINERS, AMERICAN, KABA, PRIVREDNA BANKA
Više informacija: Luna Blue, Petra Zrinskog 5 (korzo), Karlovac, tel.: 047/ 616 400

Pretraži

Back to Top