JUVENA – za sve žene čije vrijeme je upravo sada

Moda i ljepota Komentari isključeni za JUVENA – za sve žene čije vrijeme je upravo sada 12

Želja JUVENE je da unutarnja snaga svake žene bude vidljiva izvana, na njenoj vanjskoj ljepoti – bez obzira na godine.

POVIJEST

Od 1954. JUVENU smatramo pionirom na polju istraživanja kože i stručnjakom kozmetike protiv starenja. Ime JUVENA dolazi od latinske riječi “juvenalis” mladenaštvo – koja istovremeno označava i viziju i obećanje.

JUVENA je na svojem putu postigla brojna dostignuća u razvoju suvremene njege lica. 1950. to je prva bogata krema lagane teksture; 1970. prva linija proizvoda sa svjetlosnim zaštitnim filterima. 1990. slijedi otkrivanje aktivnih sastojaka za staničnu komunikaciju, kao i enzima koji su iznimno djelotvorne supstance protiv bora. 2002. prvi proizvod za njegu s kompleksom proteina bisera pojavljuje se na tržištu. 2004. JUVENA slavi svoju 50-tu godišnjicu. U tom trenutku JUVENA donosi revoluciju: uvođenje SkinNova Tohnologije u kozmetiku. Korijeni ove tehnologije se nalaze u intenzivnoj medicini, gdje se ona uspješto primjenjuje u stvaranju kože.

2008. JUVENA istraživanja otkrivaju peptid matičnih stanica. Simbiozom SkinNova Tehnologije i istraživanja matičnih stanica stvorena je SkinNova SC Tehnologija.

VIZIJA BRANDA

JUVENA ukazuje na odnos između mladenačkog sjaja i načina razmišljanja i stanja duha. Sve ono što karakterizira ženu – njene misli, njeni koraci, iskre u njenim očima i blistavost njene kože – zajedno stvaraju ukupnu privlačnost.

Želja JUVENE je da unutarnja snaga svake žene bude vidljiva izvana, na njenoj vanjskoj ljepoti – bez obzira na godine.

Istraživački duh JUVENE u kombinaciji s poznatom švicarskom preciznošću, stvorio je nadmoćnu tehnologiju i značajne anti-aging inovacije koje omogućuju da mladenača blistavost postane stvarna u bilo kojoj dobi.

Za sve žene čije vrijeme je upravo sada.

DVOSTRUKA REVOLUCIJA

Posebnost JUVENE

Svjetska inovacija JUVENA istraživanja.
Znanstvenici iz JUVENE mnogo godina su istraživali pozadinu procesa starenja kože i otkriti su da izvor svježe, nove kože, leži uspavan u vlastitim zrelim matičnim stanicama i ovisan je o staničnom mikrookolišu. Ove spoznaje su dovele do razvoja SkinNova SC Tehnologije – “dvostruke revolucije” koja uključuje SkinNova Tehnologiju i peptid matičnih stanica. Peptid matičnih stanica podržava aktivnost vlastitih matičnih stanica, izvora svježe, nove kože. SkinNova Tehnologija osigurava idealni mikrookoliš za sve stanice kože. Omogućuje im optimalno razvijanje i bolju međusobnu komunikaciju, opskrbljenost hranjivim tvarima i bolju organiziranost. Istovremeno je životni potencijal matičnih stanica zaštićen. Ova “dvostruka revolucija” je zapanjujuće djelotvorna i apsolutno skladna s kožom i njenim principom obnavljanja stanica, koji učvršćuje, rafinira i restrukturira kožu na individualan način. Kvaliteta kože je značajno poboljšana iznutra.

PRVA REVOLUCIJA

Odile Damour Ph.D otkrila je SkinNova Tehnologiju za stvaranje nove kože iz petrijeve posudice i na taj način spasila živote bezbrojnih žrtava opeklina.

Odile Damour Ph.D.
DRUGA REVOLUCIJA

U suradnji s vodećim biološkim institutima, Sven Gohla Ph.D., voditelj istraživanja i razvoja u JUVENI, razvio je peptid koji potiće aktivnost vIastitih matičnih stanica.

Sven Gohla Ph.D., izumitelj peptida matičnih stanica

SKINNOVA SC TEHNOLOGIJA

Starenjem se usporava proces regeneriranja i više ne funkcionira savršeno. Stvara se manje stanica, koža postaje suha, tanka, neelastična i pojavijuju se linije i bore.
SkinNova Tehnologija stvara idealni mikrookoliš za optimalni razvoj svih stanica kože. Na taj način stanice se bolje razvijaju, opskrbljene su s hranjivim tvarima i bolje su organizirane. Peptidi matičnih stanica se prenose sustavom prijenosa liposoma do vlastitih matičnih stanica i potiču njihovu aktivnost. Oni reproduciraju i stvaraju svježe, nove stanice.
Sa SkinNova Tehnologijom, ove nove stanice se razvijaju optimalno, a istovremeno, potencijal samoobnavljanja matičnih stanica je zaštićen.
Rezultat: Kvaliteta kože je značajno poboljšana. Svježa, nova koža.

Više informacija: Luna Blue, Petra Zrinskog 5 (korzo), Karlovac, tel.: 047/ 616 400

Pretraži

Back to Top