Ka travel – 5 godina uspješnog poslovanja

Kultura Komentari isključeni za Ka travel – 5 godina uspješnog poslovanja 20

Turistička agencija Ka travel ove godine slavi 5.obljetnicu postojanja i uspješnog rada. Razgovarali smo s njenom direktoricom, gospođom Marijanom Bunetom.

Promo izlog: Nakon dugogodišnje karijere u najvećim turističkim agencijama, prije pet godina odlučili ste se za pokretanje vlastite – kakav je bio prijelaz iz korporativnog u poduzetnički svijet i jeste li požalili radi te odluke?

M. Buneta: Agencije u kojima sam radila i profesionalno se razvijala pružile su mi mnoštvo konkretnih i korisnih znanja i iskustava – od produkcije i operative, do managementa. Sve to činilo je solidan i čvrst temelj za pokrenuti vlastitu turističku agenciju. Vrijeme je pokazalo da sam donijela ispravnu odluku – iza nas je 5 godina uspješnog poslovanja i to u vrijeme opće recesije koja je velik utjecaj imala upravo na turistički sektor.

Promo izlog: Što bi istaknuli kao najveće vrijednosti Vaše agencije?

M. Buneta: Prije svega, to je kvaliteta rada. Iznimno se ponosimo činjenicom da poštujemo i slijedimo pravila struke u svakom segmentu poslovanja, a jedna smo i od prvih agencija u Hrvatskoj koja je provela uvođenje certifikata kvalitete ISO 9001:2008. Potom su tu individualan pristup i briga za svakog pojedinog klijenta – svakom putniku, išao on na jednodnevni izlet do Graza ili tailor-made putovanje po Americi, uvijek pružamo sve potrebne i korisne informacije i tu smo za njega u svakoj fazi putovanja. Kad sam već spomenula tailor-made putovanja, želim istaknuti da smo specijalizirani za putovanja po narudžbi, u skladu s posebnim željama, navikama, interesima i potrebama klijenata. Naposljetku, mreža suradnika koju imamo iznimno je široka – u ponudi imamo aranžmane svih turističkih agencija za koje mislimo da korektno rade i to pod istim uvjetima pod kojima ih možete rezervirati i kod njih.

Promo izlog: U Karlovcu i Karlovačkoj županiji prepoznati ste i kao partner u razvoju incoming turizma?

 

M. Buneta: Incoming sektor našeg poslovanja – kreiranje programa za strane i domaće turiste koji žele posjetiti Karlovac i njegovu okolicu – nešto je na čemu intenzivno radimo. Iako rezultati nisu veliki koliko bi mi htjeli, veseli nas što brojke iz godine u godinu kontinuirano rastu! Vjerujemo da će uz mnogo truda i sredstava Karlovac postati jedna od prepoznatih destinacija Središnje Hrvatske.

 

Promo izlog: Kakvi su planovi Ka travela za dalje?

M. Buneta: Cilj nam je nastaviti pružati vrhunsku uslugu našim klijentima – kao i do sada, kontinuirano ćemo se obrazovati i ulagati u edukaciju naših djelatnika te pomno pratiti trendove i promjene na turističkom tržištu koje se dešavaju razvojem novih komunikacijskih alata i navika kod suvremenih putnika. A naše vjerne klijente – radi kojih smo tu gdje jesmo – nagraditi uvođenjem kartice vjernosti koja će im omogućiti posebne pogodnosti.

Ka travel, Gundulićeva 3, Karlovac

Tel: 047 495 495, F: 047 495 497, M: 091 4 495 495

E: [email protected]

ID kod: HR-AB-47-020046686

www.katravel.hr

 

Mogućnost obročnog plaćanja karticama Karlovačke banke, Erste banke, Raiffeisen banke, American Express karticama i Diners Club karticama.

Pretraži

Back to Top