Ka Travel – S pouzdanjem krenite u smjeru svojih snova

Događanja Komentari isključeni za Ka Travel – S pouzdanjem krenite u smjeru svojih snova 67

Prije nešto više od godinu dana u Karlovcu je osnovana privatna turistička agencija Ka Travel. Izborom imena i loga tvrtke u kojem 4 karlovačke rijeke stilizirano teku oko zemaljske kugle, vlasnica i direktorica gospođa Marijana Buneta željela je riječju i slikom ukazati na to da će se agencija baviti i emitivnim i receptivnim vidom turizma.


Nakon godina rada u velikim hrvatskim agencijama Generalturistu i Atlasu želja joj je bila stečeno znanje i iskustvo pretočiti u agenciju koja će na jednome mjestu žiteljima Karlovca i okolice pružiti potpunu uslugu prilikom organizacije njihova putovanja ili odmora, ali i u agenciju koja će s vremenom početi dovoditi strane turiste u Karlovac, ali i šire.

Prva godina poslovanja donijela je prve stalne stranke i zadovoljne korisnike. Uspješno su organizirani izleti i putovanja – širom Hrvatske i Europe, ali i preko “velike bare” te po Aziji. Radilo se s individualnim klijentima, ali i sa zatvorenim grupama poput različitih sindikalnih i građanskih udruženja iz Karlovca, ali i Zagreba. Za potrebe osnovnih i srednjih škola pripremljeni su katalozi ekskurzija i maturalnih putovanja te sklopljeni ugovori o organizaciji i provedbi istih. Isto tako, prva godina donijela je i veliko priznanje struke: u iznimno brojnom mnoštvu programa pristiglih na natječaj “Upoznaj Hrvatsku”.

Ministarstva turizma Republike Hrvatske svoje mjesto našla je i cijela paleta
programa agencije Ka Travel, koji su ove godine objavljeni i tiskani u brošurama na hrvatskom i engleskom jeziku – prvima takve vrste na području Karlovačke županije.
U svojoj ponudi, Ka Travel ima izbor svih putovanja i odmora po Hrvatskoj i Europi, daleke destinacije, krstarenja, škole stranih jezika, wellness programe. U ponudi se nalaze i zrakoplovne karte redovnih i niskotarifnih prijevoznika kao i karte za različite koncerte, sportska događanja i slično. Ukoliko imate želju otputovati nekamo, a ne znate kako to učiniti ili nemate vremena sami si organizirati putovanje, dođite i stručni djelatnici će vam ponuditi program a la carte – u skladu s vašim željama i mogućnostima.
Pokloniti putovanje je neprocjenjiv dar – kupnjom poklon vouchera i njegovim darovanjem dajete svojim najdražima priliku da sami odaberu kamo i kada otputovati.
Kako bi svoje usluge što više približili klijentima, postoji mogućnost obročnog plaćanja putem kreditnih kartica (American Express, Diners Club International) ili kartice Karlovačke banke.
Ka Travel trenutno se nalazi na adresi Vladimira Nazora 4, dok se početkom lipnja očekuje preseljenje u novouređeni prostor na Korzu, Gundulićeva 3, neposredno uz DM.

Dođite i uvjerite se da ćete na jednome mjestu pronaći cjelokupnu ponudu putovanja i odmora, da ćemo mi umjesto vas napraviti usporedbu cijena i kvalitete onoga što se nudi, da ćemo vam pomoći i onim, naoko banalnim savjetima, poput što odjenuti za putovanje ili gdje kupiti valutu zemlje u koju putujete. Vaše zadovoljstvo nama je najveći poticaj za nastavak uspješnog rada, a isto tako i najbolja preporuka za buduće korisnike naših usluga.

I kako je jednom rekao američki pisac i filozof Henry David Thoreau: “S pouzdanjem krenite u smjeru svojih snova.” Mi ćemo vam pomoći u tome!
Ka Travel
V. Nazora 4, 47 000 Karlovac
tel: 047 495 495 • fax: 047 495 497
mob: 091 4 495 495
e-mail: [email protected]
www.katravel.hr

Pretraži

Back to Top