Kada i zašto zatražiti usluge nezavisnog financijskog savjetnika za osobne financije?

Događanja Komentari isključeni za Kada i zašto zatražiti usluge nezavisnog financijskog savjetnika za osobne financije? 10

Bojan Kovačević, nezavisni financijski savjetnik za osobne financije u tvrtci Zepter Finance Hrvatska, objašnjava kada je i zašto potrebno zatražiti usluge nezavisnog financijskog savjetnika za osobne financije.


Kome je potreban nezavisan financijski savjetnik za osobne financije?
Nezavisan financijski savjetnik za osobne financije potreban je svakoj osobi koja ima prihode i rashode, kako bi uspješno planirala i vodila svoje osobne, odnosno obiteljske financije.

Kada i zašto trebamo zatražiti usluge nezavisnog financijskog savjetnika za osobne financije?
Ne postoji pravo ili krivo vrijeme za usluge nezavisnog financijskog savjetovanja za osobne financije. Bilo da se radi o pozitivnoj ili negativnoj bilanci osobnih financija, usluge nezavisnog financijskog savjetnika za osobne financije neophodne su, ako želimo održati ili unaprijediti svoju financijsku dobrobit.

Što je posao nezavisnog financijskog savjetnika za osobne financije, tj. koja je njegova uloga?
Nezavisan financijski savjetnik za osobne financije polazi od želja i mogućnosti klijenta. Analizira njegovu financijsku situaciju i pomaže mu poboljšati istu. Prati kompletno financijsko tržište. Savjetuje klijenta individualno, nezavisno, odgovorno, kompetentno. Pruža klijentu servis, izvješćuje ga o novostima i trendovima na financijskom tržištu i povremeno savjetuje radi ostvarivanja njegovih financijskih ciljeva.

Je li ljude ponekad strah raspodjelu svojeg novca prepustiti drugima?
Već nakon prvog sastanka sa nezavisnim financijskim savjetnikom za osobne financije, ljudi uviđaju prednost njegove financijske sposobnosti i u pravilu se odlučuju za suradnju sa osobom kojoj se mogu obratiti, kad god se odluče za bilo kakav financijski pothvat, i uz čije savjetodavne usluge mogu uštedjeti svoj novac i profitirati.

U čemu leži uspjeh nezavisnog financijskog savjetovanja?
Uspjeh nezavisnog financijskog savjetovanja leži u angažiranju iskusnih savjetnika, koji razumiju kompleksne potrebe klijenata, dobro su povezani sa financijskim institucijama (nezavisno), a zbog toga klijentima mogu pružiti najbolju uslugu, u najkraćem mogućem vremenu.
Kakav je profil društva Zepter Finance Hrvatska, u kojem Vi radite?
Zepter Finance Hrvatska, zajedno sa renomiranim financijskim partnerima, nudi svojim klijentima ‘know-how’ pristup i pritom povezuje kompetentnost sa profesionalnošću i ozbiljnošću, u svrhu pronalaska najboljeg individualnog financijskog rješenja za klijenta, na realnom financijskom tržištu. To je ključ za daljnji napredak grupacije.

Na čemu se temelji uspjeh Vaše tvrtke Zepter Finance Hrvatska?
Zepter Finance Hrvatska temelji svoj uspjeh na inovativnim produkt rješenjima i školovanim i motiviranim savjetnicima, koji vjeruju u nezavisno financijsko savjetovanje i tu vjeru prenose i na klijente. Tvrtka smo koja se ponosi mrežom svojih visoko školovanih suradnika, menadžera i savjetnika, upoznatih sa financijskim tržištem i njegovim produktima, savjetnika koji su spremni pravedno savjetovati svoje klijente, u skladu s njihovim željama, ciljevima i potrebama.


Više informacija: www.zepterfinance.hr

Pretraži

Back to Top