KANASTA NAMJEŠTAJ

Dom Komentari isključeni za KANASTA NAMJEŠTAJ 24

Od početne djelatnosti prodaje namještaja domaćih i inozemnih proizvođača “Kanasta” je stasala u renomiranog proizvođača kvalitetnog namještaja kojeg dizajniraju u svojem studiju, a proizvode u vlastitom proizvodnom pogonu.

"Kanasta" je privatno poduzeće osnovano davne 1989. godine koje uspješno vodi bračni par Brajković, Dragica i Zlatko. Za ovaj broj Promo izloga posjetili smo u Ozlju, Kanastin proizvodno izložbeni prostor.
PI: Recite nam nešto više o ponudi Kanaste i tko su vaši kupci?
Kanasta: Naši kupci su ljudi koji vole i cijene kvalitetu i pouzdanost, individualci koji za svoj novac očekuju poslovnost, stručnost i cjelovitu uslugu. Mi od namještaja tražimo uvijek više i odgovaramo na izazove modernog životnog stila. U razgovoru s kupcem saznajemo kakav je njegov životni stil te prema njegovoj osobnosti definiramo odnose boja, strukture i vrste materijala za pojedine prostore. Kako bi kupac dobio cjelovito rješenje uređenja svog prostora, na njegov poziv dolazimo na izmjeru i konzultacije, a slike rješenja namještaja prikazujemo pomoću kompjuterske simulacije. Važno je naglasiti da uslugu izmjere kao i dostavu i montažu kupac ne plaća.
U našoj ponudi je namještaj za predsoblja, kuhinje, dnevne boravke, spavaće sobe, dječje sobe kao i ugradbeni ormari, pregradne stijene i svakovrsna opremanja prostora. Garancija na naše proizvode, zavisno od vrste namještaja kreće se i do 5 godina.
PI: Za kvalitetan namještaj važni su materijali i okovi. Koje materijale koristite?
Kanasta: Vrlo je važno pratiti i trendove u materijalima i bojama, kao i razvoj okova jer naš namještaj mora zadovoljiti kupca kako vizualno tako i funkcionalno te trajnošću.
Za fronte namještaja se koriste razni materijali od iverala koji mogu biti mat završne obrade do visokog sjaja završne obrade. Zatim je tu vrlo kvalitetan materijal medijapan koji može biti obučen u foliju vrlo velike čvrstoće ili lakiran kvalitetnim ekološkim lakovima na bazi vode pa staklo, aluminij i svi novi materijali koji su u trendu. Mi koristimo materijale najpoznatijih svjetskih proizvođača iverala (Egger, Funder, Kaindl, Falco) te njihove medijapan ploče za lakiranje, eurolight ploče za debele plohe regala, aluminij u natur i boji čelika za okvire vrata i kliznih stijena s ispunom od iverala, stakla prozirnog i više boja i uzoraka obrade kao i lacobel (lakirano staklo), plexi i dosta drugih materijala. Kod okova koristimo isključivo proizvedene u EU (Blum, Gras i Hafelle) koji su po ocjeni struke u vrhu kvalitete i funkcionalnosti.

PI: Po čemu se Kanasta razlikuje od drugih salona namještaja?
Kanasta: Namještaj kupljen u Kanasti sigurno se razlikuje od namještaja vaših prijatelja i susjeda. Naš je cilj razvijati dizajn uz praćenje svjetskih trendova te kupcima omogućiti da na jednom mjestu dobiju mogućnost skladnog opremanja svih svojih prostora, kako ne bi lutali i gubili svoje dragocjeno vrijeme. Moramo naglasiti da surađujemo s arhitektima i dizajnerima unutarnjeg uređenja i rado prihvaćamo svaki izazov. U našem izložbenom prostoru uvijek možete vidjeti najnovije exponate i uvjeriti se u kvalitetu i naše mogućnosti.
PI: Koji su planovi Kanaste i na kraju bi vas zamolili za poruku našim čitateljima?
Kanasta: Planiramo otvoriti izložbene prostore u Karlovcu i Zagrebu. Za sada nas posjetite u Ozlju i naručite kvalitetan namještaj po tvorničkim cijenama. Budući da se izloženi exponati stalno dopunjuju ili zamjenjuju novima u prilici smo vam ponuditi Uskršnji popust do 50 posto na te proizvode.
KANASTA
Sopot 9, Ozalj
tel./fax: 047/ 731 085 www.kanasta.hr
e-mail: [email protected]

Pretraži

Back to Top