Kardo partner za uređenje Vašeg doma

Akcije, Dom, Gradnja Komentari isključeni za Kardo partner za uređenje Vašeg doma 36

Kardo d.o.o. pouzdani je partner za uređenje Vašeg doma i poslovnog prostora i pravi je primjer vrijednog i uspješnog obiteljskog biznisa. Obitelj Fištrović je osnovala tvrtku Fal 94 1997. godine koja je poslovala u trgovačkom centru Tornado.


2000. godine tvrtka mijenja ime i posluje pod imenom Kardo, a 2005. otvaraju svoj prodajni salon koji svojim sadržajima, u lijepo uređenim prostorima, nudi neograničene mogućnosti kupnje za svakoga. Tvrtka je kontinuirano u svom poslovanju proširivala ponudu i jedan od presudnih faktora uspjeha tvrtke svakako je visoko kvalitetan i motiviran tim zaposlenika u čije se znanje stalno ulaže.
U ovom broju Promo izloga donosimo vam intervju s direktorom tvrtke, gospodinom Krešimirom Fištrovićem. O novitetima u prodajnom centru koji se nalazi u Tuškanovoj 10 kao i o kompletnoj ponudi pročitajte u ovom intervjuu.
KF: Mi u Kardu se trudimo kupcima ponuditi kompletnu uslugu, i svi koji razmišljaju o uređenju životnog prostora, stana ili kuće, na jednom mjestu mogu dobiti sve odgovore. Od manjih građevinskih rekonstrukcija ili pripreme prostora, postavljanja laminata ili parketa, ugradnje stolarije ili garažnih vrata, preko tekstila, zatim kuhinja pa sve do sitnica za ugodno življenje. Od vaše ideje preko narudžbe, isporuke i montaže u maksimalno kratkom roku.
Izlazimo besplatno na izmjeru kod naših kupaca, bez obzira o kojoj se kvadraturi radi, dajemo savjete i sugestiju i nakon realiziranog posla želimo čuti povratno mišljenje naših kupaca. Tvrtka Kardo d.o.o. na tržištu se ističe kao distributer materijala i opreme za unutarnja uređenja renomiranih svjetskih proizvođača. Načinom rada, te pristupom tržištu i samom kupcu osobno tvrtka je uspjela stvoriti ime koje odlikuje kvaliteta i pouzdanost, imamo višegodišnje bogato iskustvo u opremanju iznimno zahtjevnih objekata sa najrazličitijim vrstama materijala.
U našem izložbeno prodajnom salonu u Karlovcu, možete se uvjeriti u raznolikost i količinu novih i modernih paleta podnih obloga, kupaonske opreme i keramike, zavjesa, tkanina, karniša i raznih sjenila, PVC stolarije i garažnih vrata (rolo i sekcijskih) te ostalih materijala za opremu interijera. Naš salon pruža profesionalnu uslugu dekoriranja i izrade svih vrsta zavjesa i karniša prema vašoj želji, te izuzetan izbor tapeta renomiranih proizvođača kao što su: Esprit, Meblo…
Zahvaljujući kvalitetnoj podršci najvećih proizvođača opreme uz velik izbor robe na zalihi nudi se i mogućnost najbrže nabave i dostave robe koja trenutno nije na skladištu.
U Kardu rade djelatnici sa dugogodišnjim iskustvom, spremni za nove tehnologije i nova saznanja, modu uređenja interijera i eksterijera o čemu savjesno educiraju sve sadašnje i potencijalne nove kupce i korisnike usluga.
PI: Recite nam nešto o trgovini Family koja se nalazi u vašem centru?
KF: Mi smo franšizna maloprodaja koja je dio uspješnog poslovnog tima Intertekstila Stanić. U maloprodaji Family možete pronaći po super povoljnim cijenama kompletni kućni tekstil, kuhinjske krpe, ručnike, posteljinu od najjeftinijih krepova do skupih satena, jastuke, poplune, deke, ručnike, prekrivače i još veliki broj proizvoda koji vam trebaju u domaćinstvu.
Imamo redovne akcije kada su proizvodi sniženi i do 70%, zatim su tu i sezonski popusti kako bi u svakom trenutku naši kupci mogli izabrati i kupiti najatraktivnije artikle po najpovoljnijim cijenama na tržištu.
PI: U ovom mjesecu ste proširili svoju ponudu i na bijelu tehniku?
KF: Na 130 kvadrata smo otvorili GA specijaliziranu trgovinu s bijelom tehnikom i kuhinjama. Ušli smo u ovaj posao zbog prednosti GA sistema jer tvrtka konstantno osluškuje tržište i prilagođaju se željama i potrebama kupaca. U ponudi se nalazi preko 3500 artikala poznatih svjetskih proizvođača ( Electrolux, Whirlpool, Gorenje, Candy, Zanussi, Bosch ) perilice, hladnjaci, štednjaci, klime… te vrhunske kuhinje Noblessa sa 5 godina garancije.
Kuhinje se ističu ne samo svojom kvalitetom već i vrlo povoljnom cijenom. Imat ćemo i kompjutersko projektiranje koje možemo odraditi i u vašem domu, a usluga sadrži: izmjeru prostora, prijedlog smještaja kuhinje i izbora bijele tehnike, izradu 3D nacrta kuhinje te izradu predračuna i dogovora termina montaže.
PI: Koji su vam planovi razvoja?
KF: Kupci nam se vraćaju na osnovu realiziranih poslova. U interesu nam je da naša tvrtka bude stručno osposobljena i maksimalno angažirana kako bi mogli ponuditi na tržištu jedinstveni proizvod. Kako smo svih ovih godina proširivali asortiman želja nam je da u skoro vrijeme možemo ljudima opremiti cijeli stan i kuću a da korištenjem naših usluga uređenja doma kupac dobije niz usluga opremanja i uređenja interijera, od projektiranja i dizajna prostora, ali i uštede vremena posjetom samo jedne lokacije.
Više informacija: Kardo d.o.o. Grge Tuškana 10, Karlovac, 047 645 315
www.kardo.hr

Pretraži

Back to Top