Karlovac – grad robotike

Događanja Komentari isključeni za Karlovac – grad robotike 38

Završena je Hrvatska liga robotičara. U ukupnom poretku Hrvatske lige robotičara, ekipe ZTK Karlovac osvojile su drugo i treće mjesto. Drugo mjesto su osvojili Marija Škrtić i josip Cvitešić, a treće mjesto Filip Jakšić i Tena Šnajdar.


Završena je Hrvatska liga robotičara. U Varaždinu je održan posljednji krug natjecanja. Na natjecanju su učestvovale tri ekipe Zajednice tehničke kulture Karlovac. Osvojile su 4., 5. i 8. mjesto u konkurenciji 46 ekipa.
Ekipa Kupa; Marija Škrtić i Josip Cvitešić osvojili su 4. mjesto; ekipa Korana; Filip Jakšić i Dorian Janžetić osvojili su 5. mjesto i Ekipa Mrežnica; Antonio Valentić i Albert Gajšak osvojili su 8. mjesto.
U ukupnom poretku Hrvatske lige robotičara, ekipe ZTK Karlovac osvojile su drugo i treće mjesto. Drugo mjesto su osvojili Marija Škrtić i josip Cvitešić, a treće mjesto Filip Jakšić i Tena Šnajdar.
Ovo samo potvrđuje izvrsnost karlovačkih robotičara i njihovog mentora Erica Neuholda. Od svih robotičara u Hrvatskoj, svih gradova sudionika i svih puno bolje opremljenih učenika, ekipe ZTK Karlovac su dokazale da je Karlovac grad robotike.
Dokazali su i potvrdili prošlomjesečne rezultate europskog natjecanja. Zbog nedostatka sredstava nisu mogli sudjelovati na svjetskom natjecanju ove godine, no nadamo se da ćemo slijedeće godine moći poslati ove kvalitetne učenike da predstavljaju Karlovac i Hrvatsku.
Ovime je završila robotička natjecateljska godina, gdje se pokazalo da je uložen trud mentora i učenika isplativ. Na svim natjecanjima osvojili su bar jedno od prva tri mjesta, pokazali da znaju i mogu i da se isplati uložiti u njih.

Pretraži

Back to Top