Karlovac – svjetsko središte filma mladih

Događanja, Kultura Komentari isključeni za Karlovac – svjetsko središte filma mladih 26

Od 17. do 21. lipnja Karlovac postaje svjetsko središte filma mladih! Po sedmi put, ali po prvi put u lipnju nakon dosadašnjih rujanskih manifestacija, Karlovac će ove godine biti svjetsko središte filma mladih!


Uz tradicionalnu Filmsku reviju mladeži Hrvatske, kojoj je grad na četiri rijeke stalan domaćin, sedam godina održava se i Four River Film Festival, na kojem svoje filmove predstavljanju mladi filmaši sa svih kontinenata – ove godine od nekoliko stotina prijavljenih uradaka odabrano je 79 filmova iz 30 zemalja svijeta!
Festival će, pak, zahvaljujući ljetnom terminu u potpunosti zaživjeti u skladu sa svojim imenom – redovne festivalske projekcije (dvije do tri svakoga dana) održavat će se u Gradskom kazalištu Zorin dom, no večernji programi seli na rijeke!
Tako će prve večeri, 17. lipnja, program biti na Kupi, kod Veslačkog kluba, zatim večer poslije na Korani na Foginovom kupalištu, potom na popularnom kupalištu "kod Krvavog mlina" na rijeci Dobri i posljednje večeri na Mrežnici u obližnjoj Dugoj Resi.
Bit će to i odlična najava za jednu od najvećih karlovačkih ljetnih atrakcija, Riječno kino na Korani, koje starta sredinom srpnja!

Pretraži

Back to Top