Karlovački cener

Hobby, Sport Komentari isključeni za Karlovački cener 33

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati vas na ovogodišnji Karlovački cener! Cestovna utrka na 10km u Karlovcu u zajedničkoj organizaciji Atletskog kluba KA Tim i „Run&Trek“ specijalizirane trgovine za trčanje te uz potporu Karlovačke športske zajednice bilježi ove godine svoje 3. izdanje.

Jedna od najbržih i najatraktivnijih utrka u Hrvatskoj održava se cijelim svojim tijekom u samom povijesnom središtu Karlovca i krug prolazi kroz ili neposredno uz „šestokraku zvijezdu“ – srednjovjekovni centar Grada Karlovca izrađen u obliku pravilne šestokrake zvijezde. Datum, vrijeme i mjesto utrke – petak, 12. lipnja 2015. u 20:00h, Karlovac.
Ostalo je još pedesetak dana do utrke, sasvim dovoljno za brušenje forme i kompletnu pripremu. Prijave su otvorene i više informacija o utrci nalazi se na https://stotinka.hr/hrv/utrka/288 , a kao i u prethodnim izdanjima osiguran je bogati startni paket za sve sudionike (između ostalog Nike Dry Fit atletska majica, platnena vrećica za tenisice s logom utrke,…) i bogate nagrade za najbolje – prvih petero hrvatskih atletičara u muškoj i ženskoj konkurenciji:
1. mjesto – 1.500kn; 2. mjesto – 1.000kn; 3. mjesto – 700kn; 4. mjesto – 500kn; 5. mjesto – 300kn te dodatno za sve natjecatelje:

a) Dodatni novčani bonus u iznosu od 1.500,00 kuna za žene za rezultat ispod 34:30 min.

b) Dodatni novčani bonus u iznosu od 1.500,00 kuna za muškarce za rezultat ispod 30:00 min.

c) Dodatni novčani bonus od 1.000,00 kuna za novi rekord staze u muškoj i ženskoj konkurenciji.

d) Praktične nagrade za troje prvoplasiranih u muškoj i ženskoj konkurenciji. Medalje za troje prvoplasiranih po kategorijama.

Svi sudionici plaćaju kotizaciju u iznosu od 70,00kn, a osiguran je i autobusni prijevoz iz Zagreba uz nadoknadu od 30,00kn. Ovoga puta osiguran je i dobar zalogaj po završetku utrke pa nitko neće gladan i žedan kući.

 

Pretraži

Back to Top