Kavitacija ULTRA LIPO SYSTEM-om

Moda i ljepota Komentari isključeni za Kavitacija ULTRA LIPO SYSTEM-om 38

Ubraja se u neinvazivnu metodu primjene kavitacijskog efekta na tkivo. Jedinstvene karakteristike fokusiranog i lokaliziranog djelovanja omogućuju izvođenje ugodnog i djelotvornog tretmana na gornjem dijelu ruku, stražnjici, bedrima, trbuhu.


Način rada
Prilikom prislanjanja sonde na kožu klijenta dolazi do emisije snažnog ultrazvuka u tkivo .Tu dolazi do stvaranja kavitacijskih mjehurića i njihove implozije koja uzrokuje razbijanje stjenke stanica depozitnih masnoća. To omogućuje trigliceridima da se smjeste u međustanični prostor gdje pod utjecajem raznih enzima prelaze u gliceride i jednostavne kiseline . Nakon toga dolazi do njihove penetracije u krvožilni sustav gdje gliceridi čekaju da budu pretvoreni u energiju, a jednostavne kiseline se apsorbiraju u jetri.
Prednosti ULS-a:
– bezbolan tretman
– prikladna za svaki tip kože
– bez anestezije
– bez utjecaja na normalan dan
– bez naticanja
– neinvanzivna metoda
– brzo vidljivi rezultati
– jednostavno rukovanje
– limfna drenaža
– djelovanje na depozitne masnoće Lipoliza
Ultra Lipo System se koristi kod slijedećih indikacija:
– Problemi sa celulitom
– Prekomjerna debljina
– Limfni i venski zastoj
Kavitacija koja se postiže ULTRALIPO SISTEM-om se ubraja u neinvazivnu metodu ultrazvučne liposukcije. Za njeno stvaranje se koristi najmodernija tehnologija tako da je ona sigurna i djelotvorna.
Anatomski prilagođena sonda usmjerava kavitacijski val na točno određena mjesta i tako stvara „selektivnu“ kavitaciju.
Sonda je tako koncipirana da djeluje na masne depozitne naslage dok ostalo tkivo ostavlja netaknuto. Rezultati su vidljivi kod većine pacijenata.
Gubitak mjerljiv centimetrom od 1 cm do 5 cm (mjerljiv odmah nakon prvog tretmana100 cm u struku prije 96 cm poslije tretmana). Lipolitičko djelovanje na depozitne masnoće do 2 mm po tretmanu.
Način djelovanja:
ULTRALIPO SISTEM pripada u grupu ultrazvučnih aparata koji stvaranjem kontrolirane kavitacije razgrađuje naslage depozitnog sala, a isto tako potiče snažnu limfnu drenažu.
Efekt kavitacije pridonosi razbijanju depozitnog masnog tkiva i njegovoj eliminaciji putem snažne limfne drenaže praćene prirodnim procesima i remodeliranjem kolagenskih vlakana. Stimulira aktivnost stanice i cirkulacije krvi, značajno poboljšava opskrbu kisikom.Potiče stvaranje kolagena koji „elasticira“ tretirani predio i čini ga elastičnim. Operater može izabrati jedan od tri unaprijed programirana programa koji su brižno napravljeni kako bi omogućili siguran, pouzdan i brz tretman.
Frizerski salon KETI, Banija 23, Karlovac, Tel: 047 411 111, e-mail:[email protected]
www.fsk.hr

Pretraži

Back to Top