Kenwood KDC-BT51U – „na mladima svijet ostaje!“

HI tech Komentari isključeni za Kenwood KDC-BT51U – „na mladima svijet ostaje!“ 23

Predstavljamo CD player i auto radio u jednom, ali „pojačan“ priključcima za Bluetooth, iPod i USB: najnoviji Kenwood CD auto radio pravi je hit za one koji vole slušati glazbu tijekom vožnje i na siguran način žele koristiti mobilni telefon u automobilu – mlade… i sve one koji se tako osjećaju!


U prometnoj gužvi ste u gradu ili vožnji autocestom, obje ruke na volanu, a mobilni telefon zvoni u unutrašnjem džepu vaše jakne. Više nikako nema potrebe da tijekom vožnje ruke pomičete s upravljača, kopate po džepovima ili torbi, već samo jednostavnim pritiskom na uočljivu osvijetljenu zelenu tipku za telefon na ovom Kenwood auto radiju uspostavljate vezu sa sugovornikom na drugoj strani. Iako vozite i buka motora je pojačana, svaka riječ čuje se jasno i glasno.
To Vam omogućuje Bluetooth hands free rukovanje. Glas Vašeg sugovornika čuje se kroz zvučnike pravog auto audio Hi-Fi sustava. Želite završiti razgovor? Samo pritisnite crveno osvijetljenu tipku za telefon na auto radiju ili pričekajte trenutak da sugovornik prekine vezu, čime se automatski nastavlja reprodukcija glazbe u kojoj ste uživali prije razgovora: Stingovog koncerta sa iPod-a, Rihanninog albuma na CD-u ili baze koju ste sami ubacili na svoj USB stick.
Telefonski poziv i slušanje glazbe tijekom vožnje može biti manje stresno i udobnije kao što je opisano gore, ako se oslonite na multimedijalnu raznovrsnost koju nudi Kenwood KDC-BT51U. Ovaj novi uređaj ima sve što najbolji auto radio za 2011. godinu može ponuditi. Bluetooth modul ne samo da jamči besprijekoran razgovor putem mobilnog telefona (jedna jedina tipka za započinjanje i završavanje razgovora), nego također i adresar mobilnog telefona koji je jasno vidljiv na zaslonu u dva ili tri retka (ovisno o želji korisnika).
Hands free mikrofon ugrađen je u prednju ploču radio uređaja. Tu je i vanjski mikrofon koji se može koristiti umjesto ugrađenog mikrofona i postaviti bilo gdje u Vašem automobilu. Za početno povezivanje mobilnog telefona i auto radija dovoljno je samo pritisnuti tipku. S ovim Kenwood uređajem komplicirani izbornici i dugotrajno podešavanje postavki odlaze u povijest.
Najnovija digitalna tehnologija jamči reprodukciju sa niza izvora glazbenih podataka. Dekoder integriran u Kenwood KDC-BT51U čita MP3, AAC i WMA datoteke, bilo sa CD-a ili USB memorije (priključak sprijeda). Pronalaženje određenog naslova ili izvođača je jednostavno; brz okret gumba za glasnoću u načinu rada za traženje automatski pokreće traženje po abecednom redu. Uz to, radio pojačalo ima izravan ulaz za iPod, omogućuje spajanje svih postojećih Apple playera uključujući iPhone. MP3 playere drugih proizvođača možete priključiti preko analognog AUX ulaza smještenog na prednjoj strani Kenwood radio pojačala.
Druga značajna funkcija ovog uređaja je funkcija „Preset“. Pritisak na tipku otkriva pohranjene stanice (ukupno 18), jednu po jednu na zaslonu u više redaka. Višefunkcijski gumb za rukovanje omogućuje jednostavno traženje radio stanica – nema više nepraktičnog odabira putem tipki FM1, FM2 i FM3. Programiranje i pohrana radio stanica je jednostavna i učinkovita. Zaslon prikazuje popis imena trenutno programiranih radio stanica, zajedno sa trenutno upotrijebljenim brojevima. Uz ovaj Kenwood uređaj, vozač je zaista spreman za bezbrižno putovanje.
Funkcije i tehnički podaci za Kenwood KDC-BT51U:
CD radio pojačalo sa Bluetooth hands free rukovanjem, ugrađen i vanjski mikrofon, USB i AUX ulaz na prednjoj strani (analogni, utikač 3,5 mm), ugrađen dekoder za AAC, MP3 i WMA datoteke sa TAG podrškom, izravno priključivanje za sve postojeće iPod uređaje uključujući iPhone, zaslon sa 3 odnosno 2 retka, podesivo osvjetljenje zaslona i tipki, 24-bitno D/A pretvaranje, RDS funkcija, 24 mjesta za pohranjivanje, 4 x 50 W Mos Fet pojačalo snage, tri izlaza za predpojačalo, dvostazna funkcija za pojačavanje basa, System Q EX, Supreme, višefunkcijsko rukovanje, „izravni“ prekidači za Bluetooth/telefonske aplikacije.
Pogledajte: http://www.youtube.com/user/KenwoodElectronicsUK#p/c/3B30AE7AD46AFD34
Više informacija: SATEL XPLOD CENTER, TREND CENTER 1. kat, Trg J.Broza b.b., Tel: 047/ 642 693

Pretraži

Back to Top