Kera term vam predstavlja Ceramiche Gardenia Orchidea

Dom, Gradnja Komentari isključeni za Kera term vam predstavlja Ceramiche Gardenia Orchidea 27

Tvrtka KERA TERM TRGOVINA d.o.o. je uvoznik, zastupnik i prodajni predstavnik renomiranih europskih proizvođača u Hrvatskoj i želi vam predstaviti vodeću grupu u proizvodnji keramike Ceramiche Gardenia Orchidea koja izražava duh današnjice i nagovještaj budućeg stila.

Gardenia je osnovana 1961. godine, a u samo nekoliko godina postala je vodeća grupa u proizvodnji keramike koja posluje u preko 120 zemalja širom svijeta. Sada pod vodstvom Angela i Massima Bonezzija, Grupa se može pohvaliti snažno ukorijenjenim brendom zahvaljujući usmjeravanju strategije prema srednjoj do visokoj klasi proizvoda. Sukladno toj tržišnoj strategiji 1997. godine nastaju i Versace kolekcija kućne keramike i to pod vodstvom predsjednika uprave gospodina Massima Bonezzija.

Ovaj proizvođač pločica svjetske klase u svojoj ponudi može nas iznenaditi nizom tipova pločica: vezano uz stil – klasične, tradicionalne ili dizajnerske, što se tiče namjene – kupaonske, kuhinjske, unutarnje i vanjske, u mnoštvu boja, podnih i zidnih pločica.

Grupa upravlja cjelokupnim proizvođačkim ciklusom stvaranja keramike, od glazura do posebnih bordura, uključujući i majstorsku izradu i ručnu tehniku ukrašavanja koje spadaju u njihovu prepoznatljivu tradiciju. Sada više nego ikad, mogu jamčiti odlične standarde učinkovitosti u upravljanju svojim automatiziranim skladištima, koja omogućuju isporuku materijala u samo 48 sati.

Gardenia keramika je rezultat podrobnog istraživanja materijala, završne obrade i dekoracije; tehničko osoblje tvrtke i produkt menadžeri rade rame uz rame s arhitekatima i dizajnerima od faze projektiranja do izvođenja.

Korištenje visoko teksturnih prirodnih materijala poput drveta i mramora, te redefiniranje prostora kroz ujednačenost i kontinuitet staklenih i metalnih površina, trendovi su koje je Gardenia zauzela i primjenila na nove keramike.
Izdvajamo kolekcije:
Absolute Stone
Izgled i tekstura prirodnog kamena reproducirani su neviđenom vjernošću koja se postiže primjenom najsuvremenijih industrijskih tehnika.

Visoki otpor sklizanja (R10 B – bose noge) povećava svestranost i potencijalni raspon primjene u cijelom rasponu, čineći Absolute Stone savršenim izborom, ne samo za korištenje u kući, već i za mnoge druge primjene, kao što su shopping područja ili vanjski prostori.

Acquerelli
Dizajniran kako bi vam omogućio da prilagodite svoj vlastiti prostor koliko želite: bogat asortiman koji može vašu kupaonicu učiniti izuzetno osobnim mjestom. Elegantan, mada umjeren, pomalo minimalistički, odgovara ukusu onih koji vole čisto i jednostavno.

Lirica
Djelo svjetla i sinusoidnih oblika stvara unutarnju harmoniju koja čini sanjive vibracije. Na treperavim područjima postoje zbirke površina koje čine simfoniju prirodnog svjetla, digitalnog koncerta i grafičkih emocija. Između svjetla i sjene i mekih tonova, boje se natječu i pišu solo koji je ujedno virtuozan i bezvremenski.

Cotto Reale
Cotto Reale pruža modernu verziju jednostavnog, ali rafiniranog stila velikih kuća, luksuznih seoskih vila, koje krase najljepše talijanske krajolike.
Linija je inspirirana tradicionalnom terakotom i ukrala je sve njene najvažnije karakteristike, uključujući i savršene nepravilnosti tipične za ručno izrađene komade.
Površina je nježna, tretirana s ekskluzivnom voštanom glazurom, poroznom i nepravilnom zahvaljujući efektu starenja i finim bareljef uzorcima kreiranim digitalnim ukrašavanjem.Ovaj taktilni izgled je pojačan oblikovanim rubovima, drugačijim na svakoj pločici, koji stvara ugodan efekt raznolikosti unutar podne obloge.

KERA TERM TRGOVINA d.o.o.

Poslovnica Zagreb, Šubićeva 55, 10000 Zagreb (osiguran besplatan parking)
Tel: 01 4501 111, Fax: 01 4641 081, E-mail: [email protected]
Poslovnica Karlovac, Vlatka Mačeka 40, 47000 Karlovac
Tel: 047 648 018, Fax: 047 648 151, E-mail: [email protected]
www.kera-term.hr

Pretraži

Back to Top