KINOKLUB ide dalje!

Glazba Komentari isključeni za KINOKLUB ide dalje! 15

Veliko nam je zadovoljstvo najaviti da bend Kinoklub želi svima Vama predstaviti novu pjesmu! Pjesma „Idemo dalje“ ujedno najavljuje njihov novi album koji će tijekom jeseni osvanuti u prodavaonicama ploča.


Nekoliko riječi o tome što je bend radio zadnjih mjeseci i zašto je NLO studio bio važna točka u njihovom životu, saznat ćete iz teksta koji potpisuje pjevač Luka Tomaš:

„Naš drugi album posvećen je odrastanju, mjesec po mjesec, godinu po godinu, sve dok nije prošlo dovoljno vremena da preuzmememo odgovornost sami nad sobom. Odrastanje dolazi kao kruna adolescencije, ono je borba za identitetom i mjestom pod suncem. Trnovit i nesiguran put kroz koji nam se rasplinju snovi, iskaču prepreke i zadaju udarci . Pjesma ”Idemo dalje” dočarava nesigurnost i neizvjesnost međuljudskih odnosa koji oblikuju svačiji život. S njom naglašavamo ključnu važnost prepoznavanja istine u ljudima i njihovim djelima. Ako mi sami nećemo smoći snage biti svjetionici pozitivnosti, nitko to neće učiniti umjesto nas. Umjesto svakodnevnog sanjarenja, odlučili smo svakodnevno stvarati, djelovati i preuzeti odgovornosti koje su nam poklonjene kao test ljudskosti. Odustajemo od depresije koja prati nesigurnosti i djelovanjem učvršćujemo pozitivan pogled. Mi idemo dalje!“

Više o svim aktivnostima Kinokluba, pronađite na facebooku.

Pretraži

Back to Top