KINOKLUB – LIMITED EDITION BOX

Glazba Komentari isključeni za KINOKLUB – LIMITED EDITION BOX 17

Preko milijun klikova na YouTubeu za spot „Za nju“, nominacija za hit godine i Porin za debitanta godine potvrdili su ono što su neki od nas znali od samog početka – Kinoklub je moćan bend koji ima sve više i više simpatizera, fanova, sljedbenika…


Za sve njih pripremili smo slatko iznenađenje i priliku koja se ne propušta. Već danas preko Kinoklubovog Facebooka možete naručini limitirani box set benda.
U boxu se nalaze: majica benda (muška ili ženska), CD „Ajmo klinci“ koji su potpisali svi članovi benda, A3 poster benda, naljepnica, bedževi…
Ručno printano * Ručno pakirano * Ručno numerirano * Jako limitirano!
Kako sve to izgleda upakirano u box već sada možete vidjeti na Fejsu, a ako ste pak više taktilni tip, pomirisati i opipati kolekcionarsku kutiju možete već od srijede 01.lipnja. i to isključivo u Aquarius Music Shopovima.
Dakle, zainteresirani Zagrepčani mogu od srijede protegnuti noge do Varšavske 13, Vlaške 44 ili Maksimirske 16, a svi ostali pravac Cedeterija.hr ( http://www.cedeterija.hr/kat_naslov-opsirnije.php?barcode=000000000097) i Fejs (http://www.facebook.com/#!/pitsome)!

Pretraži

Back to Top