Koncert Meritas i Jelena Radan

Glazba Komentari isključeni za Koncert Meritas i Jelena Radan 19

Meritas i Jelena Radan u Bulldog Clubu 4.12. uz program When Tomorrow Comes premijerno izvode i svoje nove pjesme!


U subotu, 4.12. zagrebački klub Bulldog ponovno će ugostiti zajednički glazbeni program Meri Jaman, Anite Valo i Jelena Radan – „When Tomorrow Comes“, no ovoga puta interpretatorice su za svoju publiku pripremile i glazbena iznenađenja!
„Ovaj put smo za koncert u Bulldogu osmislile kombinaciju pjesama koje naš program When Tomorrow Comes upotpunjuju s novim pjesmama, autorskim, koje će se naći na nadolazećim albumima a koje ćemo po prvi puta izvesti u Bulldogu. To su oni najintimniji trenuci u kojima, tako blizu onih koji nas žele čuti, pokazujemo što nam znači glazba“ – kaže Jelena Radan, ususret koncertu u popularnom zagrebačkom klubu na kojem će se zasigurno još jednom okupiti mnoštvo poklonika ovog zanimljivog i inspirativnog glazbenog programa.
„Bulldogu se zaista uvijek tako rado vratimo. To je naša glazbena intimna oaza u kojoj pred našom publikom, koja svaki put dupkom ispuni prostor, predstavljamo što nam znači svaka pjesma, glazbenik, naša izvedba, naš spoj, zajedno s našim glazbenicima, veselimo se ponovno ući u Bulldog nakon dvije godine i onima koji su već bili i onima koji će doći po prvi puta, pružiti zaista lijepu glazbenu večer“ – kažu Meri Jaman i Anita Valo iz benda Meritas najavljujući svoju novu, uvijek posebnu glazbenu avanturu uz program ‘When Tomorrow Comes’.
Ne propustite ‘When Tomorrow Comes’ 4.12., ponovno u zagrebačkom Bulldog Clubu, s početkom u 21:30!
www.meritasweb.com
www.jelenaradan.hr

Pretraži

Back to Top