Konferencija o energetski učinkovitoj obnovi građevina

Dom, Gradnja Komentari isključeni za Konferencija o energetski učinkovitoj obnovi građevina 13

20. i 21. ožujka 2015. u Termama Tuhelj održava se velik i značajan događaj iz područja o energetskoj učinkovitosti u zgradarstvu.


Svjesni smo kako energetska učinkovitost u zgradarstvu donosi niz značajnih poboljšanja za pojedince, lokalne zajednice, obrte, tvrtke, institucije i društvo u cjelini.
Također smo svjesni kako se pred Hrvatskom, kao članicom EU, nalaze trajne promjene kod obnova postojećih građevina i izgradnja novih građevina u smislu energetske učinkovitosti, ali i mogućnosti apsorpcije Fondova EU.
Što više odgovora damo sada, bolje ćemo biti pripremljeni, kvalitetnije će se provoditi projekti …

Bez suradnje svih relevantnih čimbenika neće biti kvalitetnih rezultata. Oko važnosti energetske učinkovitosti možemo postići nacionalni konsenzus u sljedećih sedam godina, ali i više desetljeća!
Navedene teme bit će obrađene kroz predavanja i prezentacije na kojima će sudjelovati predstavnici Ministarstava Republike Hrvatske, raznih organizacija i udruženja, energetske i razvojne agencije, obrazovne i znanstvene institucije, strukovna udruženja, komore, predstavnici jedinica lokalne i regionalne samouprave, gospodarski subjekti, predstavnici medija, stručne udruge i udruge civilnog društva, kao i gosti iz inozemstva.
Očekuje se da će na Konferenciji sudjelovati 150-200 sudionika.
Više informacija: http://promogradnja.hr/konferencija-o-energetski-ucinkovitoj-obnovi-gradevina/
Medijski pokrovitelj: Promo gradnja

Pretraži

Back to Top