Konjički klub "Fany"

Hobby, Sport Komentari isključeni za Konjički klub "Fany" 34

Konjički klub “Fany” mlada je udruga osnovana u proljeće 2005. godine s namjerom da pruži usluge opuštanja, rekreacionih i relaksirajućih usluga. Ono što predstavlja za nas, želimo da bude i za vas – oaza mira i ugode, nasuprot stresnoj, užurbanoj svakodnevici.


Obitelj Lauš se ovim sportom bavi od ranog djetinjstva, gdje je Ernest 1975. i 1976. godine bio juniorski prvak Hrvatske u disciplini preponskog jahanja čime potvrđujemo našu stručnost u ovom sportu.
Nedaleko od grada Karlovca u malom pitomom mjestu Cerovcu Vukmaničkom, na cesti prema Plitvičkim jezerima, stanovnici tog kluba Batosta,Tia, Zenta, Luna i Chasmire Deo Dato našli su svoj dom, gdje veselo trče po brežuljcima, jedu, spavaju i uživaju u svakom novom danu. Konjički klub "Fany" idealno je odredište za jednodnevne izlete. U okruženju idiličnog dvorišta nudimo vam odmor u prirodi uz roštilj i ražanj, spavanje na sijenu, kupanje u tom dijelu čistoj Korani, te užitak vožnje u bečkom fijakeru kojeg vuku dvije rasne lipicanerke.
Što nudimo?

  • škola jahanja
  • rekreativno i terensko jahanje
  • preponsko jahanje
  • najam fijakera
  • najam terena za svadbe

Konjički klub "Fany"
Cerovac Vukmanićki 14b, Karlovac
Telefon 047/616-434
Mobiteli 098/460-383 i 091/5863-288
www.konjicki-klub-fany.hr

Pretraži

Back to Top