Konoba Zec

Hrana Nema komentara na Konoba Zec 63

U ponudi Konobe Zec: mlada janjetina na ražnju i pod pekom, jadranska lignja i hobotnica pod pekom, kokot pod pekom. Za vas pečemo domaće odojke i race!!!


Konoba Zec smještena je u gradskoj četvrti Banija, ima pedeset sjedećih mjesta u sali.U ponudi je uvijek svježe meso i riječna riba, jadranske lignje i pizze iz krušne peći te vegetarijanska jela.
Uz naša jela poslužuje se domaća pogača iz krušne peći. Vinska karta broji pedesetak biranih etiketa hrvatskih, te 10-ak vrsta američkih, afričkih i australskih vina. Vrhunska vina serviramo i na čaše a specijalitet kuće je odležani biftek u umaku. Po Vašoj želji organiziramo sve vrste proslava.
Narudžbe na telefon: 047/ 645 455, e-mail: [email protected]
Konoba Zec, Bogovićeva 2, Karlovac
www.konobazec.com

Leave a comment

Konoba Zec

Hrana Nema komentara na Konoba Zec 0

Posjetite Konobu Zec, koja je smještena u gradskoj četvrti Banija, ima pedeset sjedećih mjesta u sali te još pedeset u ljetnom vrtu, koji je po potrebi i hlađen. Za naše najmlađe goste tu je i dječje igralište.

(više…)


Fatal error: Cannot redeclare kopa_comments_callback() (previously declared in /home/promoizl/public_html/wp-content/themes/newsmix/comments.php:37) in /home/promoizl/public_html/wp-content/themes/newsmix/comments.php on line 74