"Korak do kupaonice iz snova".

Dom Komentari isključeni za "Korak do kupaonice iz snova". 43

06.04.2013. u prostorima tvrtke FRAK d.o.o. na adresi Jelaši 28f, Karlovac održao se Dan otvorenih vrata pod nazivom “Korak do kupaonice iz snova”. Na više od 1000 m2 izložbenog prostora posjetioci su mogli upoznati novitete brojnih proizvođača kupaonske opreme, keramičkih pločica, alata, solarnih sustava i klima uređaja. Svoj asortiman proizvoda su predstavile sljedeće tvrtke: Nord Produkt, Aquaestil, Würth, Tece, Kema, Keramika Modus, Vargon, Casa inox, Vaillant i Centrometal.


Kroz izravan kontakt s predstavnicima navedenih tvrtki posjetioci su mogli saznati podrobnije informacije o proizvodnom programu.
Ujedno je tvrtka FRAK d.o.o. kupce pobliže upoznala sa svojom uslugom "Ključ u ruke, osmijeh na lice". Usluga po navedenom principu nudi klijendima mogućnost savjetovanja s inženjerom koji vodi ugradnju kupaonice.
Uz besplatnu izradu ponuda i idejnih rješenja tvrtka FRAK d.o.o. osigurava i besplatnu dostavu opreme kupljene u njezinim prodajnim jedinicama te garanciju za izvedene radove te servisnu podršku.
Tijekom Dana otvorenih vrata tvrtka je najavila otvaranje novog salona opreme za kupaonice, centralno grijanje i klimatizaciju na adresi u centru grada. Otvaranje nove prodajne jedinice na više od 450 m2 najavljeno je za sredinu lipnja ove godine.

Pretraži

Back to Top