KOW – kovački obrt

Dom, Gradnja Komentari isključeni za KOW – kovački obrt 14

Zajednički obrt KOW su osnovali 2007.godine gospodin Vladimir Vahtarić i gospodin Vladimir Šibenik koji su nam rekli nešto više o samoj ponudi i uslugama.


Zajednički obrt KOW je nastavak tradicije obitelji Šibenik koja se tim zanatom bavi od 30-tih godina prošlog stoljeća. Važno je naglasiti da je gospodin Šibenik jedan od zadnjih majstora kovača sa položenim majstorskim ispitom, kojeg je položio u Puli kod majstora Karla Kelemena.

Možemo reći da je zajednički obrt KOW spoj iskustva i novih tehnologija obrade metala, prenesenih kroz dugogodišnji rad u tvrtkama ABB i Alstom te iskustva rada na njemačkom tržištu gdje je gospodin Vladimir Vahtarić imao priliku susresti se sa najzahtjevnijim sistemima zavarivanja i obrade INOX-a i drugih obojenih metala.

Dokaz kvalitete su referentni radovi na zahtjevnim projektima od kojih možemo izdvojiti: Hidrocentrala Lešće, Zračna luka Pleso, Motel Roganac, Motel Dobra, Hotel Posejdon Korčula te mnoge druge.

Volimo naglasiti da posebnu pažnju dajemo na "male" objekte privatnih investitora (balkone, stubišta, terase, ograde, nadstrešnice, stalke, rukohvate, krevete, ormare te namještaj općenito). Tu možemo ponuditi izvrsne cijene i visoku kvalitetu izrade.

Izdvajamo mogućnost antikorozivne zaštite vrućim cinčanjem čeličnih elemenata (kovane ograde) gdje se vijek trajanja podiže na period od 30 i više godina. Taj postupak je posebno pogodan za objekte koji se nalaze u blizini mora.
Nudimo mogućnost specijaliziranih zavarivanja (aluminij, bakar, INOX, bronca) kao i sve vrste tvrdih i mekih lemova.
Obratite nam se s punim povjerenjem jer svakom novom poslu pristupamo individulano sa osobitom pažnjom i nastojimo svaki posao obaviti što kvalitetnije od izmjere, prijedloga do same izrade i montaže.

KOW – Zajednički kovački obrt
Lipov Pesak 13, 47261 Zvečaj
Mob.: 099 564 32 28
Mob.: 098 990 37 33
Fax: 047 537 709
www.kow-inox.hr

Pretraži

Back to Top