Kozmetika za trudnice

Djeca Komentari isključeni za Kozmetika za trudnice 31

Proizvodi koji pružaju maksimalnu zaštitu vašem djetetu a istovremeno ne zanemaruju vašu ženstvenost.


Linija proizvoda posebno dizajnirana za trudnice i majke koje brinu o sebi, kvaliteti svoje kože i cijelog tijela. Sadrži multi-vitamine i prirodna posebno selektirana ulja kako bi na najbolji mogući način odgovorila na visoke zahtjeve trudnica i majki te kako bi na siguran i efikasan način reagirala na sve tipove kože. Svi proizvodi djeluju isključivo na površinu kože. Napravljeni su bez mirisa kako bi se izbjegle eventualne alergijske reakcije uslijed hormonalnih poremećaja trudnica. Proizvodi su mikrobiološki i dermatološki ispitani te odobreni od strane europske dernatološke organizacije.

ULJE ZA TIJELO, 100 ml

Svojom prirodnom formulom, bogatom bademovim uljem, čuva prirodni elasticitet kože. Fiziološki učinak na površinu kože djeluje zaštitno i na dijete.
Način upotrebe: ujutro i navečer nanijeti kružnom masažom direktno na površinu koju želite tretirati (trbuh, bokovi, bedra). Potrebno je nježno umasirati sve dok ga koža u potpunosti ne upije.
Sastojci: bademovo ulje, ulje jojobe, vitamin E, vitamin F.
Mikrobiološki i dermatološki testirano.

KREMA PROTIV STRIJA, 200 ml
Intenzivno djeluje na elastičnost kože. Zbog svojih posebnih sastojaka hrani i ovlažuje kožu te znatno umanjuje mogućnost nastanka strija. Fiziološki učinak na površinu kože djeluje zaštitno i na dijete.
Način upotrebe: ujutro i navečer nanijeti kružnom masažom direktno na površinu koju želite tretirati. Potrebno je nježno masirati sve dok ju koža u potpunosti ne upije.
Sastojci: rižino ulje, ulje pšeničnih klica, vitamin E, vitamin PP, provitamin B5.
Mikrobiološki i dermatološki testirano.

KREMA ZA NJEGU GRUDI, 125 ml
Hrani i ovlažuje kožu te joj pomaže u sprječavanju nastanka strija “tijekom trudnoće i za perioda dojenja djeteta”. Fiziološki učinak na površinu kože djeluje zaštitno i na dijete.
Način upotrebe: ujutro i navečer nanijeti kružnom masažom direktno na površinu koju žetite tretirati. Potrebno je nježno umasirati sve dok ju koža u potpunosti ne upije.
Sastojci: rižino ulje, ulje jojobe, vitamin E, vitamin B5, ekstrakti kigelije i sapunovca, ekstrakt mastinovog ulja.
Mikrobiološki i dermatološki testirano.
Specijalizirane dječje trgovine STARS
Trg J.B.Tita 2, tel: 047 638 585 i Banija 11, tel: 047 648 540

Pretraži

Back to Top