Kriza je prilika za manje i fleksibilnije trgovine

Dom Komentari isključeni za Kriza je prilika za manje i fleksibilnije trgovine 24

Za ovaj broj Promoizloga posjetili smo našeg dugogodišnjeg partnera i oglašivača gospodina Sašu Pantića, direktora i vlasnika tvrtke Sainal. Sainal se svojim odnosom prema kupcima i profesionalnošću usluge dokazao na tržištu Karlovačke županije kao trgovina koja nudi izvrsnu kvalitetu bijele tehnike i malih kućanskih aparata, po super povoljnim cijenama.


Gospodin Pantić uspješno je procijenio kako je umjereni rast kombiniran s jasnom vizijom tko su kupci tvrtke osnova za stabilno poslovanje i u ovim recesijskim vremenima. Mala i srednja poduzeća faktori su razvoja svakog društva, stoga smo zamolili gospodina Pantića da nam kaže nešto o ponudi Sainala, planovima, poslovnoj filozofiji…
SP: Kada sam započinjao s tvrtkom davne 1994. godine ništa nisam imao osim dobre volje i želje za radom. Odabrao sam bijelu tehniku jer je ona bliska mojoj struci. Trebalo mi je punih 7 godina rada da dođem do nivoa da ne uzimam robu na poček, već da ju avansiram što je vrlo bitno za poslovanje, pogotovo danas u krizi kada avansiranjem postižete dobru cijenu.
Mali trgovci koji su opstali u naletu velikih trgovačkih lanaca imaju apsolutnu konkurentnu cijenu. Nakon 17 godina rada imamo dva vlastita poslovna prostora a trgovina se nalazi na Trgu Kralja Petra Svačića 3 u Karlovcu. U 250 kvadrata moderno uređenog prostora, možete pronaći sve za opremanje vašeg doma.
Opredijelili smo se u ponudi za poznatije firme kao što su Gorenje, Candy, Zanussi, Electrolux, Whirlpool, Končar, AEG dakle srednji brandovi koji su cijenom i kvalitetom pristupni kupcima, tu smo otišli daleko i kod dobavljača te vodimo računa za svu robu koju imamo da postoji tehnička podrška i kvalitetan servis.
Sainal ima 6 stalno zaposlenih, tako je naprimjer Natalija već 17 godina u Sainalu, Leo 15 godina… Svi naši trgovci su educirani i znaju što prodaju tako da kupac uvijek može dobiti pravovaljanu informaciju. Redovno se provodi educiranje koje organiziraju naši dobavljači i smatram da je velika prednost što kod nas rade educirani i motivirani ljudi koji ne žele prevariti kupca već ga čuvati da nam se vrati.
Oni gledaju na tvrtku kao na svoju. Roba u malom dućanu je prošla nekakav triag kako bi bila i povoljna i kvalitetna… Zbog recesije kupci danas traže veću vrijednost za svoj novac te pri konačnoj odluci o kupnji važu cijenu i kvalitetu onoga što se nudi. Taj omjer između dobre cijene i što veće kvalitete u recesijskom je razdoblju bitniji nego ikada prije. Prepoznajemo kupce i oni nam se vraćaju, a mi im uvijek pokušavamo dati najbolju uslugu.
Malom poduzetniku nitko ništa ne daje, a poduzetnik je vrijedan, radišan i pošten čovjek.
Kroz sve ove godine zaradu smo investirali u nekretnine, kako bi u momentu kada smo trebali kupiti veći prostor te nekretnine stavili pod hipoteku i digli kredit što se pokazalo kao ispravna koncepcija.
Sainal će ovu krizu preživjeti jer nikada ne preskačemo stepenice u razvoju, a tvrke propadaju kada se preinvestiraju. Planirali smo izgradnju poslovne zgrade i modernog trgovačkog centra, no kada otplatimo postojeći kredit, puno smo bliži ostvarenju ovog cilja.
Osobno ne patim za nekakvim luksuzom i smatram da čovjek treba puno raditi kako bi uspio u životu.
Dođite i uvjerite se u najbolje uvjete plaćanja.
Više informacija:
Sainal d.o.o. Trg Kralja Petra Svačića 3, 47000 Karlovac, Telefon: 047 421 202, Telefon / fax: 047 600 754

Pretraži

Back to Top