"Kruh naš svagdanji…"

Hrana Komentari isključeni za "Kruh naš svagdanji…" 15

U Katoličkoj crkvi kruh je svet i predstavlja vječni život, u sublimiranom obliku pokazuje prisutnost Boga u svakodnevnom životu i redovito se spominje u molitvi: “Kruh naš svagdanji daj nam danas…”


Kruh je namirnica prisutna u svakodnevnom jelovniku čovjeka tisućama godina. I dok trendovi poput prehrane siromašne ugljikohidratima dolaze i prolaze, kruh je konstanta u prehrani čovjeka, a to će i ostati – na kraju krajeva, ne poistovjećujemo li ga sa osnovnom životnom potrebom – hranom kada kažemo da moramo raditi "kako bi zaradili za kruh"
Prije nego li uopće počnete razmišljati o izbacivanju kruha iz prehrane razmislite o vrstama kruha koje Vam se nude. Kruh od cjelovitih žitarica dobar je doprinos očuvanju Vašega zdravlja.
lzvanredan je izvor ugljikohidrata, prehrambenih vlakana, vitamina, u prvom redu vitamina E te vitamina B skupine, minerala magnezija, selena, željeza i fosfora te, u manjoj mjeri, proteina.
Pekarnica Vuljanić Vam nudi nove proizvode i to:
Zlatna pogača
Ova pogača je s dodatkom krumpira, zlatno-žute je boje, težine od 500g i dugo ostaje svježa i mekana. Cijena 5,90 kn.
Domaća kora
Domaća kora je kruh po domaćoj recepturi od bijeloga brašna, koji se prilikom pečenja raspuca. Težina 500 g. Cijena 5,90 kn.
Ovi proizvodi su na prodaji u svim našim poslovnicama.

Pretraži

Back to Top