Kuhinje Noblessa

Dom Komentari isključeni za Kuhinje Noblessa 59

Činjenicu da današnji kuhinjski ambijent nudi puno više od funkcionalnosti možemo pripisati razvoju kuhinja kao važnog životnog prostora. Kuhinjski prostor je sazreo i postao dnevni boravak u punom smislu te riječi, pri čemu odražava osobnost i životni stil vlasnika.


Naš proizvođač kuhinja dugi niz godina radi na uvođenju i usvajanju inovacija funkcionalnosti i stvaranja što boljeg životnog prostora. Kolekcija kuhinja za ovu godinu uključuje sve navedene napore. Moderna arhitektura, dobro osmišljen izgled i napredne ideje kao osnova za izradu kreativne kuhinje prilagođene za svakog korisnika – sve što dopušta slobodu dizajna s velikim izborom elementa koje nudi noblessa. Uživajte u svakom trenutku inspiracije.
Tvornica Noblessa kuhinja se nalazi u Njemačkoj, u blizini Hannovera. Tvornica koja obuhvaća 160.000m2 natkrivenog proizvodnog prostora i zapošljava gotovo 2.000 ljudi. Godišnja proizvodnja iznosi 450.000 kuhinja, što bi bilo 2.050 kuhinja dnevno, odnosno 160 kuhinja svakih sat vremena. U Njemačkoj je vodeći proizvođač kuhinja sa 30% tržišnog udjela.
U europskim razmjerima po broju proizvedenih kuhinja zauzima visoko treće mjesto. Cijelokupni proizvodni program proizvodnje kuhinje je računalno, odnosno komjuterski podržan. Proces proizvodnje obuhvaća stalnu i konstantnu kontrolu kvalitete i sigurnosti, pa je mogućnost pogreške gotovo nemoguća. Njemačka sigurnost i kvaliteta sa 5 godina garancije!
Design Online – Web projektiranje
Kao novost možemo Vam omogućiti, da si sami izradite 3D pregled kuhinje
uz pomoć naše DESIGN ONLINE aplikacije.

Projekt je okviran, pa Vas pozivamo, da se obratite u Kardo gdje možete pogledati sve raspoložive uzorke kuhinja i dobiti stručnu pomoć naših najboljih savjetnika.Posjetite GA specijaliziranu trgovinu s bijelom tehnikom i kuhinjama. GA Karlovac nalazi se u Tuškanovoj 10.
Po vrhunsku njemačku kuhinju Noblessa u GA Karlovac. Vrhunske njemačke kuhinje sa 5 godina garancije!

GA Karlovac, Tuškanova 10, (Kardo centar Rakovac), 47000 Karlovac

Telefon: 047 645315, Fax: 047 645316
E-mail: [email protected]

Pretraži

Back to Top