Kuhinje Noblessa

Dom Nema komentara na Kuhinje Noblessa 7

Činjenicu da današnji kuhinjski ambijent nudi puno više od funkcionalnosti možemo pripisati razvoju kuhinja kao važnog životnog prostora. Kuhinjski prostor je sazreo i postao dnevni boravak u punom smislu te riječi, pri čemu odražava osobnost i životni stil vlasnika.


Naš proizvođač kuhinja dugi niz godina radi na uvođenju i usvajanju inovacija funkcionalnosti i stvaranja što boljeg životnog prostora. Kolekcija kuhinja za ovu godinu uključuje sve navedene napore. Moderna arhitektura, dobro osmišljen izgled i napredne ideje kao osnova za izradu kreativne kuhinje prilagođene za svakog korisnika – sve što dopušta slobodu dizajna s velikim izborom elementa koje nudi noblessa. Uživajte u svakom trenutku inspiracije.
Tvornica Noblessa kuhinja se nalazi u Njemačkoj, u blizini Hannovera. Tvornica koja obuhvaća 160.000m2 natkrivenog proizvodnog prostora i zapošljava gotovo 2.000 ljudi. Godišnja proizvodnja iznosi 450.000 kuhinja, što bi bilo 2.050 kuhinja dnevno, odnosno 160 kuhinja svakih sat vremena. U Njemačkoj je vodeći proizvođač kuhinja sa 30% tržišnog udjela.
U europskim razmjerima po broju proizvedenih kuhinja zauzima visoko treće mjesto. Cijelokupni proizvodni program proizvodnje kuhinje je računalno, odnosno komjuterski podržan. Proces proizvodnje obuhvaća stalnu i konstantnu kontrolu kvalitete i sigurnosti, pa je mogućnost pogreške gotovo nemoguća. Njemačka sigurnost i kvaliteta sa 5 godina garancije!
Design Online – Web projektiranje
Kao novost možemo Vam omogućiti, da si sami izradite 3D pregled kuhinje
uz pomoć naše DESIGN ONLINE aplikacije.

Projekt je okviran, pa Vas pozivamo, da se obratite u Kardo gdje možete pogledati sve raspoložive uzorke kuhinja i dobiti stručnu pomoć naših najboljih savjetnika.Posjetite GA specijaliziranu trgovinu s bijelom tehnikom i kuhinjama. GA Karlovac nalazi se u Tuškanovoj 10.
Po vrhunsku njemačku kuhinju Noblessa u GA Karlovac. Vrhunske njemačke kuhinje sa 5 godina garancije!

GA Karlovac, Tuškanova 10, (Kardo centar Rakovac), 47000 Karlovac

Telefon: 047 645315, Fax: 047 645316
E-mail: [email protected]

Leave a comment

Pretraži

Back to Top