Kupaonski namještaj – vrhunskog dizajna po pristupačnoj cijeni!

Dom Komentari isključeni za Kupaonski namještaj – vrhunskog dizajna po pristupačnoj cijeni! 41

U Drvo trgovini ćete sigurno pronaći sve što Vam treba za izradu namještaja po mjeri. Veliki izbor kvalitetnih radnih ploča, fronti i dodatne opreme potrebne za Vašu kupaonu, omogućit će Vam da na jednom mjestu, napokon možete uz pravi savjet i kvalitetne materijale, mirno i pouzdano, riješiti svaki svoj zahtjev.


2. Fotorealističan prikaz kupaone

Želimo Vam omogućiti najbolji mogući uvid u to kako će Vaša kupaona na kraju izgledati, kako će se uklopiti u prostor i da li će odgovarati Vašim željama i potrebama. Iz tog smo razloga svim svojim kupcima osigurali iznimno profesionalnu uslugu projektiranja kupaone.
Program koji, prema Vašim idejama, vjerno prikazuje kupaonu u realnom prostoru, riješit će Vas mnogih dvojbi, omogućit će Vam lakše prostorno planiranje, ali i idejno oblikovanje kupaone. Za svakog našeg kupca, ulaganje u kupaonu je ujedno i ulaganje u udobnost, kvalitetu, funkcionalnost i estetiku svakog doma.
Na našim web stranicama www.drvo-trgovina.hr možete brzo i jednostavno pregledati sve naše artikle, zatražiti ponudu, ali i osjetno uštedjeti jer ćemo vas redovito obavještavati o popustima i prodajnim akcijama.
Drvo-trgovina d.o.o.
Prodajni centar Karlovac, Antuna Mihanovića 7, 47000 Karlovac
Tel 047/646-044‎, Fax 047/646-160
Drvni centar Rijeka, Kukuljanovo 183 a, tel: 051 251 201
www.drvo-trgovina.hr

Pretraži

Back to Top