Laminat Egger u Kardu

Dom Komentari isključeni za Laminat Egger u Kardu 23

Laminat Egger već od 42,99 kn m². Za izradu laminata Egger koje Vam nudimo, upotrebljavaju se samo prirodne sirovine, drveni derivati, a podloga je izrađena od MDF-a.


Sustav zvučne izolacije i sustav klik spajanja omogućuju plivajući način polaganja bez uporabe ljepila. Za sve naše laminate jamčimo dugotrajnu uporabu. Prikladni su za uporabu u privatnim ili javnim prostorijama; njihov velik izbor omogućuje opremanje čak i najekskluzivnijih prostorija.
Uređujete Vaš dom ili poslovni prostor? Trebate pouzdanog partnera?
Sve što trebate na jednom mjestu. Laminati, gotovi parketi, tapisoni, tepisi, linoleumi, PVC i industrijski podovi, sportski podovi i sve ostale vrste podnih obloga.
Također smo Vam u mogućnosti ponuditi velik izbor keramičkih pločica, sanitarne opreme, kada i tuš kabina.
Naš salon pruža profesionalnu uslugu dekoriranja i izrade svih vrsta zavjesa i karniša prema vašoj želji, te izuzetan izbor tapeta.
U svom asortimanu nudimo široku paletu pvc i alu roleta, alu venecijanera, vanjskih žaluzina, vertikalnih trakastih zavjesa, platnenih roloa, plisiranih zavjesa, mrežica protiv insekata i tenda.
PVC stolariju, prozorske klupčice i garažna vrata (rolo i sekcijska) iz prodajnog programa tvrtke Kardo odlikuje vrhunska kvaliteta profila i okova, te precizna proizvodnja sa izuzetno brzim i točnim rokovima izrade.
Tvrtka Kardo d.o.o. na tržištu se ističe kao distributer materijala i opreme za unutarnja uređenja renomiranih svjetskih proizvođača. Načinom rada, te pristupom tržištu i samom kupcu osobno tvrtka je uspjela stvoriti ime koje odlikuje kvaliteta i pouzdanost, imamo višegodišnje bogato iskustvo u opremanju iznimno zahtjevnih objekata sa najrazličitijim vrstama materijala.
U svom salonu na adresi Tuškanova 10, Karlovac nudimo veliku paletu podnih obloga, kupaonske opreme i keramike, zavjesa, tkanina, karniša i raznih sjenila, PVC stolarije i garažnih vrata (rolo i sekcijskih) te ostalih materijala za opremu interijera. Zahvaljujući kvalitetnoj podršci najvećih proizvođača opreme uz velik izbor robe na zalihi nudi se i mogućnost najbrže nabave i dostave robe koja trenutno nije na skladištu.
Za kupce, investitore, izvođače radova i arhitekte dajemo svu potrebnu tehničku dokumentaciju, te pružamo stručnu pomoć pri odabiru. Tvrtka Kardo d.o.o. osim maloprodaje i veleprodaje artikala nudi i motažu svih svojih proizvoda uz osiguranu kvalitetu izvedbe i garancije.
Više informacija:
Kardo d.o.o. Grge Tuškana 10, Karlovac, 047 645 315
www.kardo.hr

Pretraži

Back to Top