Last minute: Satel nagrađuje – 10 USB-stickova

HI tech, Nagradne igre Komentari isključeni za Last minute: Satel nagrađuje – 10 USB-stickova 10

Tvrtka Satel za posjetitelje portala Promoizlog.net pripremila je nagradnu igru u kojoj dijeli 10 SuperTalent USB-stickova memorije 4 GB. To malo čudo tehnologije danas je sveprisutno i može stati u svaki džep, objesiti se kao lančić oko vrata i sl. Nagradna igra traje do 21.03.2011.


USB (Universal Serial Bus) je PnP sučelje za komunikaciju između računala i periferija preko četvero žilnog oklopljenog kabela serijskom komunikacijom. Osim toga omogućava uključivanje uređaja ‘na vruće’ odnosno dok je računalo upaljeno.
Želiš li osvojiti SuperTalent USB stick ( vrijednosti 129 kn) potrebno je na adresu [email protected] poslati email s naslovom SATEL te točno odgovoriti na nagradno pitanje: Pod kojim lancem franžiza Satel posluje kao zasebni pravni subjekt?
Nemojte zaboraviti upisati sljedeće podatke – ime i prezime te adresu stanovanja. Vaše prijave primamo do 21. ožujka 2011.
Nagrada se podiže u TELE 2 CENTRU KARLOVAC, Vlatka Mačeka 1, Korzo, poslije 21.03.2011.
Tvrtka Satel već više od 16 godina posluje na tržištu. U svojoj ponudi imaju renomirane kvalitetne proizvođače i pružaju uslugu projektiranja, dostave i implementacije na osnovu iskustva baziranog osobnim kontaktom s kupcima.
Satel posluje kao zasebni pravni subjekt pod lancem franšiza Svijet medija. U Karlovcu posluje na adresi V.Mačeka 1 i Trg J. Broza bb s proširivom ponudom na Prvom katu Tržnog Centra gdje se nalazi prodaja.
Cjelokupan asortiman možete pogledati na www.svijet-medija.hr i uvjeriti se u bogatstvo ponude
Više informacija: SATEL, 047 642 693, TRŽNI CENTAR – Trg J.B.Tita BB, Karlovac
SATEL 2 – TELE2 CENTAR KARLOVAC 047 601 366, V. Mačeka 1, Korzo, 47000 Karlovac

Pretraži

Back to Top