Letu štuke 27.5. ponovno stižu u Zagreb!

Glazba Komentari isključeni za Letu štuke 27.5. ponovno stižu u Zagreb! 9

Popularni sarajevski rockeri Letu štuke ponovno će zasvirati u Zagrebu – 27. svibnja 2011. održat će koncert u dvorani Kornati, u zagrebačkom Hypo centru, s početkom u 21 sat.


Već i sam album prvijenac „Letu štuke" iz 2005. ovom je sarajevskom bendu na čelu s Dinom Šaranom donio veliku popularnost i naklonost kritike, te publici darovao hitove poput pjesama „Mjesto za dvoje", „Minimalizam“, „Sunce“ i mnogih drugih, a album „Proteini i ugljikohidrati“ iz 2008. kojem je prethodio singl „Tesla“ učvrstio je status benda koji je uvijek rado slušan u Zagrebu. Iza Štuka je u ovoj godini već i uspješna turneja po Skandinaviji, a nakon što su prethodnih godina već nastupali u Tvornici kulture, sada se Zagrebu predstavljaju u sklopu Tvornice DeLux programa, u dvorani Kornati.
Bend se već polako zagrijava za zagrebački nastup, a ulaznice za koncert bit će puštene u prodaju u četvrtak, 21.4., te se po cijeni od 70 kn (cijena na dan koncerta iznosit će 90 kn) mogu kupiti u pretprodaji na sljedećim prodajnim mjestima:
– u sustavu Eventima www.eventim.hr ,
– Tvornica kulture, Šubićeva 2,
– „Daily News Shop“ u Hypo centru.

Pretraži

Back to Top