LG Town GT350 – idealan za pristup društvenim mrežama

HI tech Komentari isključeni za LG Town GT350 – idealan za pristup društvenim mrežama 22

Postoje osjećaji koje je teško podijeliti s drugima u neposrednom razgovoru. Postoje i riječi koje zvuče lažno kada su izgovorene. Pisana komunikacija ponekad teče lakše i iskrenije, a u nekim slučajevima i jeftinije.


Nastale su nove generacije koje komuniciraju zapanjujuće otvoreno na internetskim društvenim mrežama, i kojima će uskoro broj otipkanih znakova nadmašiti broj izgovorenih riječi dnevno.
Upravo je za njih LG razvio novi mobilni telefon LG Town GT350. Sučelje 3-inčnog zaslona u potpunosti osjetljivog na dodir s instaliranim aplikacijama najpopularnijih društvenih mreža pruža sve što je potrebno; ipak, klizna puna QWERTZ tipkovnica sa četiri reda tipki, široka i udobna za korištenje, pravi je blagoslov. Ovaj se uređaj može sinkronizirati s uslugama Facebooka ili Twittera, među ostalima, te će se poruke prijatelja pristigle s različitih društvenih mreža trenutno prikazati u jednom zaslonu.
Uređaj ima i zasebne tipke za push e-mail, web preglednik te instant poruke. Uspješnost koncepta na kojem se temelji mobitel LG Town GT350 dokazuje činjenica da je u protekle dvije godine prodano više od pet milijuna primjeraka njegovog prethodnika, modela LG KS360. Ovaj model nastavlja svoj tržišni uspjeh kao mobitel KS365 s QWERTZ tipkovnicom.
Više informacija: SATEL, 047 642 693, TRŽNI CENTAR – Trg J.B.Tita BB, Karlovac
Satel 2, 047 601 366, V. Mačeka 1, Korzo, 47000 Karlovac

Pretraži

Back to Top