Limko Vedax akcija!

Akcije, Dom Komentari isključeni za Limko Vedax akcija! 15

Servis klima uređaja u 14 točaka čišćenja po standardu Degenia Velebitica za samo 492,00 kn.

Dokazano je da zrak iz klima uređaja može biti loše kvalitete zbog slabog ili nikakvog servisiranja i održavanja, a uređaji koji se redovno ne čiste izazivaju različite vrste infekcija i alergijske infekcije.
Tvrtka Limko Vedax d.o.o. je potpisnik standarda čišćenja, dezinfekcije i redovnog održavanja klima uređaja DEGENIA VELEBITICA koji nosi znak “Hrvatska kvaliteta”.

Standard Degenia Velebitica predstavlja provjereni sustav usluge čišćenja, dezinfekcije i dugotrajne zaštite uređaja za klimatizaciju, a cilj servisa po standardu je poboljšanje kvalitete zraka, ugode i sigurnosti osobama koje borave u zatvorenim klimatizacijskim prostorima.

Rezultati mikrobioloških ispitivanja potvrdili su da čišćenje i dezinfekcija klima uređaja po standardu Degenia Velebitica potpuno uklanjaju naslage biofilmova kao i bakterije i plijesni. Ukoliko trebate servis klima uređaja javite se sa povjerenjem na telefon: 047/ 648 444.
Pogledajte u galeriji slika nekoliko modela koje izdvajamo iz ponude. Na kupljene klima uređaje odobravamo popust na ugradnju 15%.
Za dodatna pitanja prodajni team tvrtke Limko Vedax stoji na raspolaganju.
Mirka Bogovića 7, Karlovac, tel.: 047/ 648 444, fax: 047/ 648 920
mob: 091 / 648 4444 , e-mail: [email protected]

Pretraži

Back to Top